Vi kan lave efter dine personlige ønsker

Leveringstid 2-5 hverdage – Bordkort er der 5-14 hverdages leveringstid

0 0
Se vores store udsalg her

Bogstaver til dør i træ

Varenr. 1385

15,00 kr.

Vælg
Vælg Ryd

Valg af bogstaver

Product total

Options total

Grand total

Leveringstid 2-5 hverdage Bordkort 5-14 hverdage

Vi kan lave efter dine personlige ønsker

Leveringstid 2-5 hverdage – Bordkort er der 5-14 hverdages leveringstid

Sjov indretning til børneværelset, der også passer til andre steder

De fleste børn vil elske at have deres navn skrevet på døren til deres værelse. På den måde hersker der ikke nogen tvivl om, hvem der bor lige præcis her. Og med disse træ bogstaver til dør er der mulighed for netop dette.

Du kan give dit barns værelse et mere personligt udtryk ved at skrive barnets navn på døren med bogstaverne. Bogstaverne kan også placere som dekoration på væggen eller bruges. Du vælger selv, hvad det rigtige sted er for dig.

Sæt ord på en personlig atmosfære

Du har hele alfabetet at vælge imellem, og du behøver ikke at begrænse dit til eget navn. Vores træ bogstaver til dør kan også sættes sammen til forskellige sætninger, hvis dette ønskes. Måske skal gæster bydes velkommen med teksten: Velkommen til mit værelse. Eller måske skal der stå: Husk at banke på, inden du går ind.

Muligheder er der nok af med disse flotte træbogstaver, der kan sættes sammen på kryds og tværs. Hvad end de placeres på døren eller som pynt på indersiden af værelset.

Design dine egne bogstaver til dør

Du kan hos os tilpasse dine bogstaver til døren efter dine ønsker. Vælg, om dine bogstaver skal være af birketræ, egetræ eller valnød. Du kan også vælge, om bogstaverne skal være i almindelige skrift eller Disney. På den måde kan du tilpasse bogstaverne alt efter, om de skal på den lille prins’ eller prinsesses dør.

Flotte bogstaver, der nemt kan flyttes

Hvert bogstav måler 10 cm i højden, mens bredden varierer fra bogstav til bogstav. Husk at rengøre overfladen, inden du sætter bogstaverne fast.

Ønsker du at fjerne dine bogstaver til dør eller sætte dem på en ny dør, kan du nemt gøre dette med brug af elefantsnot, dobbeltklæbende tape eller små søm.

Vær opmærksom på at elefantsnot godt kan efterlade mærker, når bogstaverne fjernes igen.

Vægt 0,2000 kg
Variant

,

Materiale

Birketræ, Egetræ, Valnød

Spar op til 25% på shoppen