Vi kan lave efter dine personlige ønsker

Leveringstid 2-5 hverdage – Bordkort er der 5-14 hverdages leveringstid

0 0
Se vores store udsalg her

Wallstickers

Her på siden finder du vores udvalg af wallstickers med regler på. Wallstickeren leveres med en smart overføringsfilm, der gør den let at sætte lige der, hvor du mener, der trænger til lidt ekstra pynt.
De forskellige wallstickers laves med forskellige teksttyper, der skaber et unikt udtryk, der vil pynte i ethvert hjem. Der kan vælges mellem hele 16 forskellige farver, så du kan sætte dit helt eget præg på dekorationen af dit hjem. Du kan for eksempel lave en wallsticker i den farve, du allerbedst kan lide eller i den farve, der passer bedst til det øvrige interiør i hjemmet.

Rydfilter
Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Fin dekoration til hjemmet

Wallstickeren kan for eksempel hænges på en dør eller en væg, hvor den vil være med til at tilføre ekstra liv. Wallstickeren kan laves i 16 forskellige farver. Går du efter et helt klassisk look, kan du få lavet wallstickeren i neutrale farver som hvid eller sort. Foretrækker du at omgive dig med stærke farver, så kan wallstickeren også laves i blandt andet orange og rød. Wallstickeren måler 30×60 cm., men den kan laves i den størrelse, der ønskes. Wallstickeren vil sidde bedst fast på en glat overflade uden for mange ujævnheder. Inden du sætter wallstickeren op, vil det være en fordel at rense den overflade, den skal sættes fast på. På den måde vil du opnå det pæneste resultat, og wallstickeren vil få en pæn, glat overflade.

Få lavet din egen personlige wallsticker

Hos MB Design laver vi selv vores wallstickers, og vi kan derfor opfylde alle ønsker, du måtte have i forhold til udformning og farve på teksten og størrelsen på wallstickeren. Du skal bare sende en mail med dine ønsker til os på info@onlineplusa18.sg-host.com, så besvarer vi din mail inden for 24 timer og går i gang med at lave din wallsticker for dig. Med en personlig wallsticker har du mulighed for at sætte dit helt eget præg på dit hjem.
En wallsticker med en personlig hilsen på vil også være en fin gave til en, du holder af. Du kan for eksempel skrive en sød hilsen eller få lavet en wallsticker med et fint citat, der kendetegner jeres forhold. Mulighederne er mange med disse wallstickers.

Spar op til 25% på shoppen