Vi er en e-mærket webshop

Vi kan lave efter dine personlige ønsker

Leveringstid 1-3 hverdage

0 0
Se vores store udsalg her

Datter/søn

Intet er større end kærligheden mellem forældre og deres børn. Hver eneste søn og datter er et produkt af stor kærlighed, og du kender sikkert følelsen af, at du vil gøre alt i verden for dit barn. Vil du lade denne kærlighed komme til udtryk og lade dit barn vide, at hun eller hun er noget helt særligt? Så kan du gøre det med vores udvalg af gaver til børn, som tæller et udvalg af personlige lyssten.

Rydfilter
 • Træ hjerte - hvis jeg kunne give dig

  Træ hjerte – hvis jeg kunne give dig

  149,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Led lys med egen tekst

  Led lys med egen tekst

  159,00 kr.
  Vælg variant
 • Led lys med egen tekst

  Led lys med egen tekst

  159,00 kr.
  Vælg variant
 • Verdens bedste bror lyssten

  Verdens bedste bror lyssten

  175,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Lyssten - Verdens bedste datter

  Lyssten – Verdens bedste datter

  175,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Lyssten - If you can dream it

  Lyssten – If you can dream it

  175,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Lyssten personlig - Du er sejere end du tror

  Lyssten personlig – Du er sejere end du tror

  175,00 kr.
  Vælg variant
 • Lyssten enhjørning med navn og fødselsdag

  175,00 kr.
  Vælg variant
 • Træ hjerte - vælg selv tekst

  Træ hjerte – vælg selv tekst

  199,00 kr.
  Vælg variant

Skab glæde med gaver til børn

Her du verdens bedste datter eller verdens bedste søn, så lad vedkommende det vide ved at skrive det på en fin lyssten. På den måde kan du via teksten på stenen give en fin kærlighedserklæring, som fungerer som en daglig påmindelse til dit barn om, hvor højt du elsker ham eller hende. Du kan vælge at se nærmere på vores udvalg af gaver til børn og her finde inspiration til udformningen af teksten. Har du et specifikt ønske til udformningen af teksten på lysstenen, så kan vi også tilbyde at lave det for dig. Her hos MB Design er der rig mulighed for at skabe et udvalg af personlige gaver til børn. Vi kan derfor også tilbyde at lave julekugler med navn, som vil pynte fint på juletræet eller i vindueskarmen. Skal forældrene også glædes med en fin lyssten, så kan du her hos MB Design også skabe en personlig gave til mor eller en fin gave til far.

Måske har du børn i familien, som snart har fødselsdag, men du har svært ved at finde på den helt rigtige gave til dem. Det kan være lidt af en udfordring at finde ud af, hvilket legetøj barnet kunne tænke sig, og mangler du inspiration, så vil vi foreslå dig at tage et kig på vores udvalg af gaver til børn. Med vores lyssten kan du give dem præcis den hilsen, du ønsker. Måske har du et godt råd, de skal have med videre på livets vej? Så har du mulighed for at give dem netop det med vores gaver til børn.

Gaver til børn der giver tryghed

Vores lyssten udgør personlige og betænksomme gaver til børn. Inde i hver lyssten er placeret en lyskæde, som spreder en hyggelig belysning i rummet. Lysstenen kan derfor med fordel placeres i børneværelset, hvor barnet kan have glæde af det kærlige budskab fra mor og far, som bliver fremhævet på fineste vis af det stemningsfulde lys fra lysstenen. Vores gaver til børn er lavet med en flad fod, så barnet kan placere dem på præcis den overflade, som han eller hun ønsker. Lysstenene kan derfor også bruges som en fin natlampe, når der skal læses godnathistorier inden sengetid, eller hvis barnet foretrækker, at der er lys i værelset, når han eller hun skal sove.

Lad dig inspirere af vores gaver til børn her på siden eller lav din helt egen tekst. Valget er helt op til dig. Har du spørgsmål eller vil du vide mere om vores gaver til børn, så send os gerne en mail på info@onlineplusa18.sg-host.com.

Bestil i dag og få din pakke inden juleaften 🎄 (2-4 dages levering)