Vi kan lave efter dine personlige ønsker

Leveringstid 2-5 hverdage – Bordkort er der 5-14 hverdages leveringstid

0 0
Se vores store udsalg her

Gave til kollega

Vi bruger utroligt meget tid i selskab med vores kollegaer. Vi deler både arbejde og hyggelige stunder sammen. Og med så meget tid sammen er det forståeligt, at gode kollegaer er afgørende for vores trivsel på arbejdspladsen.

Det er derfor vigtigt at vise dem, at vi sætter pris på dem. En god måde at vise sin taknemmelighed overfor din kollega er ved at give vedkommende en personlig gave. Det kan være, at du er så heldig at have en kollega, som gør det lidt sjovere at møde ind på arbejde mandag morgen. En, som du værdsætter og sætter meget pris på?

Men hvad er en god gave til kollega?

Heldigvis er du kommet til det rette sted. Gå på opdagelse i udvalget af personlige gaver nedenfor, og bliv inspireret til at finde en skøn gave.

Rydfilter
 • 25%
  En fantastisk kollega

  En fantastisk kollega

  60,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • 25%
  Hvis jeg kunne

  Hvis jeg kunne

  131,25 kr.
  Tilføj til kurv
 • 25%
  Kaffe træskilt

  Kaffe skilt i træ

  149,25 kr.
  Tilføj til kurv
 • 25%
  Lyssten - If you can dream it

  Lyssten – If you can dream it

  131,25 kr.
  Tilføj til kurv
 • 25%
  Min kollega

  Min kollega

  60,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • 25%
  Personligt træskilt - Hvis jeg kunne give dig

  Personligt træskilt – Hvis jeg kunne give dig

  120,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • 25%

  Plakat A4 str – Glem aldrig

  75,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • 25%
  Speedtsberg metal Figur mand 26x18x19cm

  Speedtsberg metal Figur mand 26x18x19cm

  318,75 kr.
  Tilføj til kurv
 • 25%
  Tak for dig kollega lyssten

  Tak for dig kollega lyssten

  131,25 kr.
  Tilføj til kurv
 • 25%
  Træ hjerte - hvis jeg kunne give dig

  Træ hjerte – hvis jeg kunne give dig

  66,75 kr.
  Tilføj til kurv
 • 25%
  Træ hjerte - vælg selv tekst

  Træ hjerte – vælg selv tekst

  149,25 kr.
  Vælg variant
 • 25%

  Verdens bedste kollega – glasplade på fod

  105,00 kr.
  Vælg variant
 • 25%
  Vin træskilt

  Vin træskilt

  149,25 kr.
  Tilføj til kurv

Find den helt rette hjertevarmer til din kollega

Smag og behag er selvfølgelig forskellig, og derfor er vores personlige gaver til kollegaer det også. På den måde har du rig mulighed for at finde en gave, der falder i modtagerens smag. Du kan finde en kollega gave til en kvindelige kollega såvel som mandlige kollega.

Vores personlige gaver til kollegaer tæller alt fra plakater med humoristiske budskaber, der bringer smilet frem til dekorative lyssten med et motiverende citat på. Du kan i vores udvalg finde mange gode gaver som kan give et ekstra boost. Og som gør det lidt lettere at komme i mål med dagens opgaver.

Måske går din kollega op i indretning? Så har vi også personlige gaver til kollegaer i form af smukt udformede figurer fra danske Speedtsberg.

 

Gode gaveideer til en lidt anderledes gave

At vise taknemmelighed for et tæt forhold, f.eks. mellem arbejdskolleger, familiemedlemmer eller venner kan gøres på mange måder. Men at gå skridtet videre og give en personlig gave er ofte den bedste måde at udtrykke sin dybtfølte tak på.

Hvis du har en god kollega, som du er glad for, vil du ikke komme galt afsted med en personlig gave. I modsætning til en generisk gave udtrykker en personlig gave bedre jeres tætte relation. Det viser omtanke, tid og indsatsen, som du har brugt ved udvælgelsen af gaven. Du sender derfor et stærkt budskab om påskønnelse.

Du kan i vores udvalg finde mange forskellige varianter af gaver. Vi har gaver til nærmest enhver anledning:

 • Personlig afskedsgave
 • En sød påmindelse
 • En hyldest til sin kollega
 • Fødselsdagsgave
 • Jubilæumsgave
 • Og meget andet

 

Skab glæde med en sød gave til din kollega

Med en personlig gave til din kollega kan du på fineste vis udtrykke, at du holder af vedkommende. Og at du sætter pris på at dele din hverdag med ham eller hende.

Hos MB Design har vi specialiseret os i at lave ting med tryk. Vi kan derfor tilbyde at lave både træskilte, glasskilte og lyssten med lige præcis den tekst, du ønsker. Om du henter inspiration blandt vores mange gaveideer eller selv vælger nogle kærlige ord, er helt op til dig.

Dog kan det være et oplagt valg at tilpasse sin gave til kollega. Har du en intern joke kørende med din kollega eller et særligt budskab, du vil glæde vedkommende med?

Hvad end det måtte være, kan vi, hjælp dig med at skabe din helt egen unikke og ekstra personlige gave til kollega. Det er en oplagt gave, da du får tekst efter eget valg og en mere sjov oplevelse.

Et fyrretårn i vinterhalvåret

Hvis du søger efter et godt eksempel på en god gave, så er vores lyssten en oplagt gave. Vores dekorative LED-lys egner sig perfekt som en sød påmindelse i en mørk tid. Der kan på lyset trykkes en række af kærlige ord, som kan varme lidt ekstra om modtagerens hjerte.

Er du på udkig efter en anden gave til kollega, er der mange personlige gaveideer at udforske. Du får rig mulighed for at finde noget som er kærligt, dekorativt og sjovere af slagsen.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at finde gode afskedsgaver til kollegaen, er du velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig med at finde den perfekte gave.

Spar op til 25% på shoppen