Vi kan lave efter dine personlige ønsker

Leveringstid 2-5 hverdage – Bordkort er der 5-14 hverdages leveringstid

0 0
Se vores store udsalg her

Gavesæt

Vores udvalg af gavesæt byder på lidt af hvert. Gavesættene består alle af flere små dele, så barnet kan få vigtig øvelse i at lære at dele med venner eller søskende. Samtidig betyder de mange små dele, at der er timevis af udforskning og leg i de forskellige sæt. Står du og mangler en fin gave til et barn i familien, så kan du se nærmere på vores gavesæt, der helt sikkert vil bringe glæde hos de små. Det er Magni, der står bag alle gaveæskerne her på siden, og det danske firma er garant for legetøj, der lever op til både EN- og EU-standarder, og som er helt fri for skadelige stoffer.

Rydfilter
Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Fine musiksæt

Magni står bag en lang række spændende legetøj for børn i alle udviklingstrin. Her på siden finder du deres musiksæt, der er lavet i flotte farver og med fine motiver, der bringer glæde for barnet, og som samtidig pynter at have stående fremme. Musiksættene indeholder maracas, blokfløjte, mundharmonika og tamburin. Sættet er malet med giftfri maling og er lavet af materialer af høj kvalitet, så instrumenterne kan bruges i mange år frem og eventuelt gå i arv til yngre børn i familien eller vennekredsen.
Leg og aktivitet med musik som udgangspunkt er med til at udvikle funktioner i hjernen, samtidig med at sanserne stimuleres ved hjælp af de lyde, som barnet frembringer med instrumenterne.

Leg med mad

Børn får ofte at vide, at de ikke må lege med maden, men derfor kan indtagelsen af maden sagtens gøres til en leg. Det kan du gøre med spisesættet fra Magni i fem dele, som kan findes her på siden. Hver enkelt del i sættet er lavet med søde motiver af pingviner. Det vil være med til at gøre det sjovere for barnet at spise, når der venter et sjovt motiv, så snart maden er væk.
Herudover kan vi tilbyde en sjov kuffert med forskellige godter, hvor maden kan inddrages i legen. Magni står bag denne sjove kuffert, hvor maden er malet i fine farver, og som med alle Magnis andre produkter er der brugt giftfri maling, ligesom at legetøjet er helt fri for skadelige stoffer.

Spar op til 25% på shoppen