Vi kan lave efter dine personlige ønsker

Leveringstid 2-5 hverdage – Bordkort er der 5-14 hverdages leveringstid

0 0
Se vores store udsalg her

Ure

Ure er langt fra bare en praktisk foranstaltning, der skal hjælpe os med at holde styr på klokken. De er også dekoration til hjemmet, og der er rig mulighed for at sætte dit eget præg på indretningen med ure, der matcher din personlige stil. Med vores udvalg af ure kan du nemt give nyt liv til både soveværelse, kontor og stue. Vi fører nemlig både vækkeure og vægure med meget forskelligartede udtryk, og vi kan derfor også garantere, at vi har noget for enhver smag. Vi har ligeledes lamper i mange forskellige prisklasser, så du kan finde en, der matcher dit budget. Gå på opdagelse i udvalget her på siden og find det ur, der skal være en del af indretningen i dit hjem.

Rydfilter
Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Find dit nye Karlsson ur her

Hos MB Design er vi stolte forhandlere af Karlsson ure. Karlsson er et hollandsk brand, der står bag et spændende udvalg af ure med meget forskelligartede udtryk, og derfor kan vi også garantere, at vi har ure, der matcher din smag, uanset om du er til det helt klassiske udtryk, eller om du går efter et mere moderne look. Det er blandt andet samarbejdet med mange forskellige designere fra hele verden, som er med til at give Karlsson vægure deres meget forskelligartede udtryk. Karlsson står også bag en række vækkeure, som vil sætte deres eget dekorative præg på soveværelset og ikke mindst sikre, at du kommer op i rette tid. Brandet har eksisteret i mere end 40 år, og i dag er det muligt at få fingre i et Karlsson ur i det meste af verden.

Fine ure til hjemmet

I udvalget af ure finder du både de helt klassiske modeller, der er holdt i primært sort og hvidt, ligesom vi også har ure for dig, der er på udkig efter en model, der kan give lidt ekstra kulør til indretningen. Skal uret bruges på kontoret, så kan du med fordel gå efter et roligt udtryk i form af dæmpede farver, ligesom ure af træ også vil være med til at tilføre en ro til rummet. Et ur med en markant udformning og i stærkere farver vil modsat kunne bruges til at give ekstra liv til rummet og sætte sit helt eget præg på det. Der er også rig mulighed for at understrege, at du har en modig stil med et u, der skiller sig lidt ud fra mængden, når det kommer til farvevalg og formgivning. Vi kan også anbefale at se nærmere på vores mange forskellige lamper , som kan sprede hygge på de mørke aftener, og som ligeledes kan bruges til at understrege din personlige stil. Er det udendørsarealerne, der kan bruge lidt ekstra pynt, så kan du med fordel dykke ned i vores udvalg af brugskunst til udendørs brug.

Ud over vægure har vi også et udvalg af stilfulde vækkeure, som samtidig kan hjælpe dig med at komme op i rette tid til dagens aftaler. Derudover finder du også vækkeure med visning af blandt andet ugedag, dato og temperatur. Der er med andre ord rig mulighed for at finde både vækkeure og vægure, som matcher din personlige stil og dine behov. Brug ure i samme stil til at fuldende indretningen eller vælg et ur med et anderledes udtryk for at give rummet lidt kant – Valget er dit. Muligheder er der med garanti nok af med det store udvalg af ure. Hos MB Design ønsker vi at gøre det nemt at give ekstra liv til indretningen, og derfor fører vi også et stort udvalg af brugskunst, som du med fordel kan se nærmere på.

Husk, at batterier ikke er inkluderet i købet af vores ure. Du kan dog nemt se, hvilke batterier der skal bruges i beskrivelsen til det pågældende ur. Har du spørgsmål til vores ure eller andre af vores produkter, så må du hellere end gerne skrive det til os i en mail og sende den til info@onlineplusa18.sg-host.com. Vi bestræber os på at besvare din mail inden for 24 timer.

Spar op til 25% på shoppen