Vi kan lave efter dine personlige ønsker

Leveringstid 2-5 hverdage – Bordkort er der 5-14 hverdages leveringstid

0 0
Se vores store udsalg her

Hoppedyr

Her på siden finder du vores fine hoppedyr fra det danske mærke Magni. Hoppedyrene fungerer på den måde, at barnet placeres overskrævs, hvorefter han eller hun med hoppedyrets støtte under sig, kan hoppe rundt på livet løs. Hoppedyret kan både bruges udenfor og indenfor, og det kan let tørres over med en fugtig klud, hvis det er blevet beskidt. Førhen var et hoppedyr en rund bold med et par håndtag, men i dag laves de i et væld af former, farver og dyrearter, så legen med hoppedyret gøres endnu sjovere for de yngste, samtidig med at den pynter fint på børneværelset.

Rydfilter
Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Hoppedyr fra Magni

Hoppedyrene, der føres her hos MB Design, er skabt af den danske legetøjsproducent Magni, der siden 2001 har kreeret masser af spændende legetøj. Magni laver legetøj, der er lavet specielt til børns forskellige udviklingstrin, og så er der i designet af legetøjet lagt vægt på, at barnets fin- og grovmotorik styrkes gennem legen med legetøjet. Det gælder også hoppedyrene fra Magni, for når barnet hopper på hoppedyret, skal det samtidig bruge sin balance, og det er med til at styrke musklerne og motorikken hos barnet. På den måde bliver arbejdet med motorikken gjort til en leg for barnet. Legetøjet fra Magni lever desuden op til alle EU- og EN-standarder og indeholder ingen skadelige stoffer.

En fin gaveidé til de yngste

Et hoppedyr er en fin gave til dåb eller til barnets første fødselsdag. Barnet vil have timevis af sjov foran sig med at hoppe rundt på hoppedyret, der vil være ekstra behagelig med sin fjedrende effekt. Samtidig kan hoppedyret have en gavnlig effekt på barnets motorik og balance, som trænes, når barnet hopper rundt. Et hoppedyr er derfor en skøn gave fyldt med sjov for barnet og et godt redskab til at træne muskler i benene og balancen hos barnet. Hoppedyret fås i flere fine farver, så du har mulighed for at vælge den, der passer bedst til de andre farver i børneværelset, eller den der foretrækkes af barnet.  Hoppedyrene kan bruges af børn fra 12 måneder og opefter.

Spar op til 25% på shoppen