Vi kan lave efter dine personlige ønsker

Leveringstid 2-5 hverdage – Bordkort er der 5-14 hverdages leveringstid

0 0
Se vores store udsalg her

Personlige konfirmationsgaver

Konfirmationen var tidligere kendt som dagen, hvor konfirmanden trådte ind i de voksnes rækker. En dag, hvor det nu var på tide at bidrage til husholdningen og komme ud at tjene. I dag er det i højere grad en dag, hvor de unge mennesker bekender sig til den kristne tro og får en hyggelig og festlig dag sammen med familien.

Dagen er ofte forbundet med en gaveregn af rang. Hvis du vil give konfirmanden, der har alt, en helt speciel gave, der skiller sig ud fra mængden, og som vækker glæde længe efter at blå mandag er overstået, så kan du tage et kig på udvalget af personlige konfirmationsgaver på denne side.

Gå på opdagelse i vores udvalg af personlige konfirmationsgaver nedenfor.

Rydfilter
 • 25%

  Bordkort aflangt i træ med blomster

  12,75 kr.
  Vælg variant
 • 30%
  Gamer plakat A3 Smilia

  Gamer plakat A3 Smilia

  140,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Op til30%
  Årets konfirmand plakat

  Årets konfirmand plakat

  35,00 kr.56,00 kr.
  Vælg muligheder
 • 30%
  Bror plakat A4 Smilia

  Bror plakat A4 Smilia

  70,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • 25%

  Bordkort computer

  11,25 kr.
  Vælg variant
 • 25%

  Bordkort computer med graveret navn

  11,25 kr.
  Vælg variant
 • 25%

  Bordkort i hvid akryl med hjerter

  12,00 kr.
  Vælg variant
 • 25%

  Bordkort navn i hvid akryl

  11,25 kr.
  Vælg variant
 • 25%

  Bordkort navn i rødt akryl

  11,25 kr.
  Vælg variant
 • 25%

  Bordkort navn I sort akryl

  11,25 kr.
  Vælg variant
 • Op til25%

  Bordkort navn i træ

  7,50 kr.
  Vælg variant
 • 25%

  Bordkort ovalt hvid akryl med blomster

  12,75 kr.
  Vælg variant
 • 25%

  Bordkort ovalt i træ med blomster

  12,75 kr.
  Vælg variant
 • 25%

  Bordkort rundt hvid akryl med roser

  12,75 kr.
  Vælg variant
 • 25%

  Bordkort rundt i træ med blad ranke

  12,00 kr.
  Vælg variant
 • 25%

  Bordkort rundt i træ med roser

  12,75 kr.
  Vælg variant
 • Op til25%

  Bordnummer 12 stk.15 cm i træ inkl fod

  123,75 kr.
  Vælg muligheder
 • Op til25%

  Bordnummer 15 cm i træ 1 stk. inkl fod

  18,75 kr.26,25 kr.
  Vælg variant
 • 25%
  Controller bordkort

  Controller bordkort

  11,25 kr.
  Vælg variant
 • 25%

  Controller bordkort i akryl

  11,25 kr.
  Vælg variant

Skab et evigt minde af en uforglemmelig oplevelse

Det typiske valg, for langt de fleste, når det kommer til konfirmationsgaver, er uden tvivl at give penge. Selvom det kan være praktisk for mange familier at give penge, er det ikke en særlig mindeværdig gave.

Ønsker du at skille din gave ud blandt mængden, kan vi varmt anbefale, at du giver en personlig konfirmationsgave. Der er næsten uendelige muligheder, når det kommer til personlige gaver, der vil blive værdsat i årene fremover.

Hos MB Design er vi fortalere for at give den heldige konfirmand en personlig gave fremfor pengegaver. En personlig gave kan virkelig sætte et særligt præg på en vigtig begivenhed som konfirmation. Ved at skræddersy en gave til konfirmanden, viser du, at du har brugt tid og kræfter på at finde noget særligt til vedkommende. Men det er ikke det eneste.

 

Uforglemmelige gaver til et specielt kapitel

Når du vælger en gave til en konfirmation, kan det være svært at finde noget, der passer. Skal du gå med en praktisk gave? Dyre gaver? Eller give pengegaver, som alle gæsterne normalt gør? Vil du være på den sikre side, anbefaler vi, at du går med en personlig konfirmationsgave.

Personlige gaver til konfirmation er virkelig noget helt specielt, da de formår at indfange essensen af denne vigtige livsbegivenhed på en dyb og meningsfuld måde. De er mere end, bare ting. De er udtryk for kærlighed, forståelse og omtanke, indpakket i en gave, der er skræddersyet til konfirmanden.

Hver personlige gave fortæller en historie, en fortælling om anerkendelse af konfirmandens personlighed og unikke styrker. Når du åbner en personlig gave, åbner du også en skattekiste fyldt med følelser og minder.

En sådan gave bliver ikke bare gemt væk på en hylde. Den vil leve videre i konfirmandens hjerte som et evigt symbol på denne specielle dag. Så hvis du virkelig ønsker at gøre en forskel og skabe et varigt indtryk på konfirmationsdagen, er en personlig gave den perfekte gave til konfirmanden.

 

Betænksomme gaver til konfirmanden

Det kan være en spændende oplevelse at finde gaver til unge mennesker. Fede gaver kan komme til udtryk på mange forskellige måder. Og det kan hurtigt blive til noget af en rejse, du bliver sat på, når det går ud over de klassiske konfirmationsgaver.

Er du på udkig efter ideer til konfirmationsgaver, som vil skille sig ud fra den store mængde konfirmationsgaver, der med garanti vil blive givet på dagen, så finder du et udvalg af personlige konfirmationsgaver her på siden.

I vores udvalg kan du bl.a. finde:

 • Lyssten
 • Bordkort med navn
 • Personlige plakater
 • Træskilt med tekst
 • Glas på fod

En lyskilde af minder

Vi kan tilbyde fine lyssten, der giver et behageligt lys i rummet. Vi står selv for produktionen af lyssten, og de kan derfor laves med præcis den tekst, du ønsker. Har du nogle kloge ord, som konfirmanden skal have med videre på livets vej, så lad os det gerne vide, så sørger vi for at trykke dem på en lyssten. Dermed kan du lave en personlig konfirmationsgave, der går skridtet videre. Hvem ved måske endda den perfekte konfirmationsgave?

Vores lyssten kan laves til den modtager, du ønsker. Vi kan også lave lysstenene med forskellige symboler, så vores konfirmationsgaver kan tilpasses den enkelte konfirmands interesser. Vi har blandt andet lyssten med heste og noder, ligesom det også er muligt at lave konfirmationsgaver med konfirmandens stjernetegn.

Du kan finde dit foretrukne design blandt eksemplerne her på siden, eller du kan lave dine helt egne konfirmationsgaver, hvor du selv står for at vælge tekst og symboler. Vi har både konfirmationsgaver til piger og konfirmationsgaver drenge, så tag gerne et kig på udvalget her på siden og find den rette gave.

 

Konfirmationsgaver til minde om den store dag

Giver du en lyssten til konfirmationsgave, så får konfirmanden en gave for livet. Den medfølgende lyskæde er drevet af batterier, og de kan nemt udskiftes efter behov. En lyssten er derfor en gave, der vækker glæde dag efter dag, og som kan følge konfirmanden hele livet igennem.

Med sit fine lys vil den pynte på ethvert teenageværelse, og da den er batteridrevet, er det ikke nødvendigt at tage højde for, om den bliver placeret tæt på en stikkontakt. Konfirmationen er en stor dag, så hvorfor ikke give en helt speciel gave, som konfirmanden kan bruge til at se tilbage på dagen med?

Brug for hjælp til valg af personlig konfirmationsgave?

Er du i tvivl om noget vedrørende vores konfirmationsgaver, så send gerne en mail til os på info@onlineplusa18.sg-host.com. Vi sidder klar til at hjælpe med at skabe den helt rigtige konfirmationsgave til en særlig konfirmand i dit liv.

 

Spar op til 25% på udvalgte varer