Vi kan lave efter dine personlige ønsker

Leveringstid 2-5 hverdage – Bordkort er der 5-14 hverdages leveringstid

0 0
Se vores store udsalg her

Jubilæumsgaver

Har du en særlig person som skal fejre sit jubilæum? Og er du på udkig efter en personlig jubilæumsgave til vedkommende? Hos MB Design kan vi byde ind med mange jubilæumsgave ideer gennem vores brede udvalg af personlige jubilæumsgaver.

Gå på opdagelse i vores udvalg nedenfor her!

Rydfilter
 • 25%
  Jubilæum skilt i guld farve med laurbærkranse i siderne

  Jubilæum i guld lyssten

  131,25 kr.
  Vælg variant
 • 25%
  Jubilæum lyssten med børn og laurbærkranse i toppen

  Jubilæum med børn lyssten

  131,25 kr.
  Vælg variant
 • 25%
  Jubilæum sort lyssten med laurbærkranse

  Jubilæums lyssten

  131,25 kr.
  Vælg variant
 • 25%
  Jubilæum skilt med tekst, fod og laurbærkranse

  Jubilæumsgave – glas på fod

  112,50 kr.
  Vælg variant
 • 25%
  Jubilæums skilt med børn, tekst og fod

  Jubilæumsgave med børn – glas på fod

  112,50 kr.
  Vælg variant
 • 25%
  Jubilæums skilt med flag og tekst

  Jubilæumsgave med flag- glas på fod

  112,50 kr.
  Vælg variant

Den perfekte påskønnelse af en vigtig milepæl

Jubilæer er vigtige personlige milepæle, som fejres af både enkeltpersoner og organisationer. For enkeltpersoner kan jubilæer markere datoen for en vigtig begivenhed som f.eks. et bryllup, dimittering eller et barns fødsel mv.

For virksomheder kan jubilæer markere organisationens grundlæggelse eller datoen for en vigtig præstation. Det markerer starten på et nyt kapitel og en tid, hvor vi kan reflektere over fortiden og se fremad mod fremtiden.

I en tid, hvor alting er meget flygtigt, kan det være ekstra specielt at fejre de milepæle, som tiden bringer os. Og den fejring kræver selvfølgelig en gave lige så speciel.

En kærkommen overraskelse, der fremmer smil

Når det kommer til jubilæumsgaver, kan det være svært at vide, hvad du skal give. Ikke to personer er ens, og det er heller ikke hvert år, at man fejrer et jubilæum. Vil du give noget som helt sikkert fremmer et smil, er personlige jubilæumsgaver en stensikker vinder!

Personlige jubilæumsgaver er en betænksom måde at vise din kollega, partner eller en helt tredje, at du tænker på og holder af vedkommende. De er også en god måde at vise, hvor godt du kender den person, du giver gaven til.

I modsætning til generiske gaver, er personlige jubilæumsgaver ofte mere betydningsfulde, da de er specifikke for modtageren. Uanset om du er på udkig efter noget traditionelt eller kreativt vil personlige jubilæumsgaver helt sikkert få vedkommende til at smile.

Så næste gang du leder efter en særlig måde at vise nogen, at du holder af dem, kan du overveje at give en personlig jubilæumsgave.

 

Et udvalg af personlig hjertevarme

Hos MB Design har vi et bredt udvalg af personlige jubilæumsgaver til enhver lejlighed. Du kan i vores udvalg finde alt fra træskilte med tekst, lyssten og bordkort i træ og meget mere.

Gå på opdagelse i vores udvalg af søde og sjove jubilæumsgaver. Du kan vælge mellem mange forskellige designs og typer. Men ønsker du at gøre lidt mere ud af din jubilæumsgave, kan du også sagtens designe din helt egen.

Mangler du inspiration, kan du med fordel hente inspiration fra vores forskellige udvalg af personlige gaver. Du kan vælge mellem forskellige skrifttyper, designs og selv vælge, hvad der skal stå skrevet på din træskilt, lyssten mv. Mulighederne er mange hos os, og det er nærmest kun fantasien der sætter grænserne!

I vores udvalg kan du finde personlige gaver til alt fra:

 • Studentergilder
 • Til mænd og til kvinder
 • Parforholdsfejringer
 • Fejring af venskab
 • Markering af en milepæl
 • Hyldest af kollega/medarbejder
 • Og andre anledninger

Du kan helt sikkert finde en personlig jubilæumsgave i vores udvalg, som finder indpas hos den person, du har i tankerne.

Gør dette års jubilæum uforglemmeligt!

Ved at tage dig tid til at vælge en unik og personlig gave, er du sikker på at gøre dette års jubilæum til et mindeværdigt jubilæum. At give en personlig jubilæumsgave viser, at du ikke kun husker lejligheden, men at du også værdsætter dit forhold til personen.

Det er en gestus, der siger: “Jeg tænker på dig, og jeg vil gerne gøre noget for at få dig til at føle dig værdsat“.  Det er en gave som vedkommende fra tid til anden kan tage frem og mindes tilbage om denne specielle begivenhed.

Hos MB Design vil det glæde os at hjælpe dig med at gøre din kæres jubilæum til noget ganske særligt! Skal vi lave en personlig jubilæumsgave for dig?

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, og hvilke designmuligheder du har hos os.

Spar op til 25% på shoppen