Vi kan lave efter dine personlige ønsker

Leveringstid 2-5 hverdage – Bordkort er der 5-14 hverdages leveringstid

0 0
Se vores store udsalg her

Gravlys

Et gravlys er en fin måde at mindes den afdøde på og samtidig skabe lidt ekstra lys ved gravstedet. Gravlysene fra MB Design kan laves med det navn eller den personlige tekst, som du ønsker. Teksten på lyset kan laves i 18 fine farver. Gravlysene er lavet i en smuk hjerteform og leveres med et låg, der sikrer det mod regn og blæst. Lysene har en brændetid på 118 timer, hvilket svarer til næsten fem døgn.

Rydfilter
  • Op til25%
    Led gravlys ( Sov sødt kære )

    Led gravlys ( Sov sødt kære )

    71,25 kr.93,75 kr.
    Vælg muligheder

Gravlys med navn

Vi tilbyder at lave gravlys med det navn, du ønsker. På den måde kan du skabe dit helt eget personlige lys med den relation, som afdøde havde for dig. Det navn, du ønsker trykt på lyset skal blot angives i formularen. Herudover kan du få lavet teksten i 18 forskellige farver, og dit ønske til tekstens farve skal ligeledes angives i formularen. Ønsker flere medlemmer af familien at placere et gravlys ved den afdødes grav, kan flere lys også placeres ved siden af hinanden med titlen på den afdødes relation til vedkommende trykt på lyset. På den måde har alle mulighed for at mindes den afdøde, og det unikke forhold de havde til ham eller hende.
Vores gravlys skiller sig ud fra det typiske gravlys ved at kunne laves med den tekst, du ønsker. Derudover er det lavet i en smuk hjerteform, der skaber lidt ekstra dekoration ved gravstedet.

Gravlys med personlig tekst

Ud over gravlys med navn, så tilbyder vi også at lave gravlys med en personlig hilsen. På siden finder du forskellige forslag, men har du din egen personlige tekst, som du ønsker at få trykt på lyset, så laver vi det gerne for dig. Med et smukt gravlys kan du mindes den afdøde på en fin og meget personlig måde. Gravlysene har en brændetid på 118 timer, hvilket betyder, at du kan stille det ved graven med tanken om, at det vil lyse op de næste fem dage.
Med et fint gravlys fra MB Design kan du mindes den afdøde på smuk og personlig vis.

Spar op til 25% på shoppen