Vi er en e-mærket webshop

Vi kan lave efter dine personlige ønsker

Leveringstid 1-2 hverdage

0 0
Se vores store udsalg her

Træ produkter

Her på siden kan du finde vores udvalg af træprodukter, hvor vi bl.a. har smukke træhylder. En træhylde er ikke kun en praktisk opbevaringsløsning, men kan også bruges til at give indretningen et spændende pift. Hos MB Design fører vi træhylder til både voksne og børn. Vores træhylder til børn er lavet som flyvemaskiner med en pilot ved rattet, som børnene med garanti vil elske. Disse træhylder fås i flere fine farver, så du kan finde det helt rette match til dit barns værelse. Vores træhylder til voksne vil pynte i stue såvel som køkken og soveværelse. Blandt vores træhylder finder du også fine vinholdere i træ, som kan gøre det nemt at holde styr på familiens beholdning af Merlot, Pinot Noir og Zinfandel. Mangler du en fin træhylde til dit hjem, så tag gerne et kig på de mange fine designs her på siden.

Rydfilter
 • Træ Design - Røget eg svæve hylde

  Træ Design – Røget eg svæve hylde

  Læs mere
 • Op til20%

  Gamer og controller til værelset

  199,20 DKK239,20 DKK
  Vælg muligheder
 • 20%
  Egetræs køkkenrulle holder

  Egetræs køkkenrulle holder

  239,20 DKK
  Tilføj til kurv
 • 20%
  Karlsson ALARM CLOCK SQUARE BLACK VENEER

  Karlsson ALARM CLOCK SQUARE BLACK VENEER, WHITE LED

  279,20 DKK
  Tilføj til kurv
 • 20%
  Karlsson ALARM CLOCK SQUARE DARK WOOD VENEER

  Karlsson ALARM CLOCK SQUARE DARK WOOD VENEER, WHITE LED

  279,20 DKK
  Tilføj til kurv
 • Op til20%
  Træ svæve hylde 80 cm

  Egetræs svævehylde

  356,00 DKK764,00 DKK
  Vælg muligheder
 • Op til20%
  Egetræs hylde med læderstrop

  Egetræshylde med læderstrop

  356,00 DKK660,00 DKK
  Vælg variant
 • Op til20%
  Vin holder i egetræ

  Vin holder i egetræ

  556,00 DKK956,00 DKK
  Vælg muligheder
 • 20%
  Træ Design - Lineal højdemåler

  Træ Design – Lineal højdemåler

  696,00 DKK
  Tilføj til kurv

Træhylder og andet interiør fra Træ Design

Vores udvalg af træhylder er lavet af den danske virksomhed Træ Design, som har base i Kolding. Siden 2016 har de hos Træ Design skabt træhylder og andre produkter af træ med et ønske om, at de skal være funktionelle og i tråd med den nordiske stil. Træ Designs hylder og andet interiør er lavet med små detaljer, som gør, at de skiller sig ud fra mængden. For eksempel laves flere af deres produkter, og herunder også deres træhylder, med små detaljer i enten sort eller brunt læder.

Træ Design har lagt et stort stykke arbejde og masser af kærlighed i hver enkelt træhylde samt deres andre produkter af træ. Samtidig vil hver eneste af deres produkter være helt unikke, da træets årer vil være forskellige. Træhylderne laves i forskellige længder, så du kan finde den model, der passer bedst til lige præcis dit hjem. Trænger du til at skabe fornyelse i indretningen, så kan du med fordel tage et kig på vores udvalg af pynt til hjemmet samt vores stemningsfulde lyssten.

Dekorative træhylder til hjemmet

Vælger du at bruge træ i din indretning, så bliver du en del af en af tidens helt store trends. En rustik træhylde vil tilføre en varme og naturlighed, som kan være med til at bløde de hårde og kantede linjer i indretningen lidt op. Du kan skabe en gennemgående sammenhæng i dit hjem ved at anvende produkter af samme træsort. Du kan også kombinere flere forskellige typer af træ for et helt unikt look. Hos Træ Design finder du træhylder i både egetræ og valnød, så du kan skabe et lyst og let udtryk med egetræet, mens valnøddetræet vil tilføre en behagelig varme til indretningen.

Udvalget fra Træ Design tæller også ure samt forskellige interiør til hjemmet, som alt sammen er lavet af træ. Vil du også bringe en snert af naturen ind i din bolig, så lad dig inspirere af de mange fine produkter fra Træ Design her på siden. Mangler du inspiration til en fin gave, så kan vi også foreslå en vinholder i træ eller en fin træhylde, som med garanti vil vække begejstring hos modtageren.