Vi kan lave efter dine personlige ønsker

Leveringstid 2-4 hverdage

0 0
Se vores store udsalg her

Oldeforældre

Oldeforældrene er familiens grå guld, der om nogen fortjener en masse kærlighed fra de yngre medlemmer af familien. Men måske er du også en af dem, der ikke får set familien nok i en hektisk hverdag, og hvor den dårlige samvittighed nager dig gang på gang? I så fald kan du give fin gave til oldeforældrene, der er lavet specielt til dem, og som på daglig basis kan minde dem om, hvor stor en betydning de har for deres oldebørn. Lige præcis det kan du gøre med en af de mange lyssten fra MB Design, hvorpå der kan trykkes en personlig hilsen efter eget valg. Fortjener dine eller børnenes oldeforældre en kærlig gestus, så kan du overveje at give dem en sød hilsen, som med garanti vil varme dem om hjertet i lang tid fremover.

Rydfilter
 • Sekskant med personligt billede – i akryl – 15×15 cm.

  45,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Lysestage med tekst og billede

  125,00 kr.
  Vælg variant
 • Jeg elsker dig til månen og tilbage igen

  Jeg elsker dig til månen og tilbage igen

  140,00 kr.
  Vælg variant
 • Oldeforældres regler - Personligt træskilt

  Oldeforældres regler – Personligt træskilt

  160,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Verdens bedste oldemor

  Verdens bedste oldemor

  175,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Verdens bedste Oldemor - lyssten

  Verdens bedste Oldemor – lyssten

  175,00 kr.
  Vælg variant
 • Lyssten verdens bedste oldemor

  175,00 kr.
  Vælg variant
 • Lyssten verdens bedste oldefar

  175,00 kr.
  Vælg variant
 • Træ hjerte - vælg selv tekst

  Træ hjerte – vælg selv tekst

  199,00 kr.
  Vælg variant
 • Lykken er at have – træskilt

  275,00 kr.
  Tilføj til kurv

En personlig gave til oldeforældre

Ældre mennesker ønsker sig sjældent noget, og det kan være særligt svært at finde på en gave til oldeforældre. Men en kærlig tanke fra oldebørnene vil til hver en tid være en succes. Kender du en oldemor eller oldefar, der skal have en fin jule- eller fødselsdagsgave, så kunne en lyssten være et godt bud. Vælger du at give dem en lyssten som en gave til oldeforældre, så kan du helt selv vælge det budskab, som du ønsker, at dine eller børnenes oldeforældre skal blive mødt af hver eneste dag. Her på siden finder du forslag til lyssten, som kan gives som en sød gave til oldemor, men vi også har lyssten, der er lavet med det formål at blive givet i gave til oldefar.

Derudover kan vi også tilbyde lyssten, der er lavet med en kærlighedserklæring med begge oldeforældre for øje, og som derfor kan gives i gave til begge oldeforældre. Har du et ønske til udformningen af teksten på lysstenen, som skal gives i gave til dine eller børnenes oldeforældre, så tilbyder vi også at lave helt unikke lyssten, der er lavet ud fra dine præferencer. Skulle du have en bestemt tekst, du ønsker at få trykt, så send gerne din bestilling til os på følgende mail: info@onlineplusa18.sg-host.com. Hos MB Design finder du et stort udvalg af familiegaver. Tag også gerne et kig på vores gaver til bedsteforældre samt gaver til far.

En gave til oldeforældre, der lyser op i en mørk tid

Inde i hver enkelt lyssten er placeret en lille lyskæde, som udsender et behageligt og stemningsfuldt lys. Giver du en lyssten i gave til dine oldeforældre, så kan den give et hyggeligt lys i det rum, som modtagerne vælger at placere det i. Lyset vil samtidig være med til at fremhæve det kærlige budskab på lysstenen på fineste vis. Lysstenen er lavet med batteri, og den kan derfor flyttes fra rum til rum, da der ikke er brug for en stikkontakt. Den er lavet med en flad bund, så den kan stilles på alle slags overflader i hjemmet. Lysstenene kan også kombineres på tværs og placeres ved siden af hinanden for et ekstra hyggeligt lys. Nærmer julen eller oldeforældrenes fødselsdag sig, så er en lyssten kort sagt en oplagt gave til oldeforældre, som helt sikkert vil vække glæde.