Vi kan lave efter dine personlige ønsker

Leveringstid 2-5 hverdage – Bordkort er der 5-14 hverdages leveringstid

0 0
Se vores store udsalg her

Gave til oldeforældre

Oldeforældrene er familiens grå guld, der om nogen fortjener en masse kærlighed fra de yngre medlemmer af familien. Men måske er du også en af dem, der ikke får set familien nok i en hektisk hverdag, og hvor den dårlige samvittighed nager dig gang på gang?

I så fald kan du give fin gave til oldeforældrene, der er lavet specielt til dem, og som på daglig basis kan minde dem om, hvor stor en betydning de har for deres oldebørn. Lige præcis det kan du gøre med en unik og personlig gave.

Fortjener dine eller børnenes oldeforældre en kærlig gestus, så kan du overveje at give dem en sød hilsen, der med garanti vil varme dem om hjertet i lang tid fremover. Vi har et bredt udvalg af personlige gaver til oldemor og oldefar med alt fra lyssten til træskilte med tekst, hvorpå der kan trykkes en personlig hilsen efter eget valg.

Rydfilter
 • 25%
  Jeg elsker dig til månen og tilbage igen

  Jeg elsker dig til månen og tilbage igen

  105,00 kr.
  Vælg variant
 • 25%

  Lykken er at have – træskilt

  206,25 kr.
  Tilføj til kurv
 • 25%

  Lysestage med tekst og billede

  101,25 kr.
  Vælg variant
 • 25%

  Lyssten verdens bedste oldefar

  131,25 kr.
  Vælg variant
 • 25%

  Lyssten verdens bedste oldemor

  131,25 kr.
  Vælg variant
 • 25%
  Oldeforældres regler - Personligt træskilt

  Oldeforældres regler – Personligt træskilt

  120,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • 25%

  Sekskant med personligt billede – i akryl – 15×15 cm.

  33,75 kr.
  Tilføj til kurv
 • 25%
  Træ hjerte - vælg selv tekst

  Træ hjerte – vælg selv tekst

  149,25 kr.
  Vælg variant
 • 25%
  Verdens bedste oldemor

  Verdens bedste oldemor

  131,25 kr.
  Tilføj til kurv
 • 25%
  Verdens bedste Oldemor - lyssten

  Verdens bedste Oldemor – lyssten

  131,25 kr.
  Vælg variant

Fremragende gaveideer, der giver gode minder

Du står måske og undrer dig over, hvad der er en god gave til oldeforældre? Det er nemlig sjældent, at vi hører, at vores søde oldeforældre mangler noget. Heldigvis er det ikke ensbetydende med, at vi slet ikke kan give dem en gave, de vil værdsætte.

Hos MB Design er vi store fortaler for at give en personlig gave – og med god grund. Selvom praktiske gaver godt kan falde i oldeforældres smag, udtrykker de ikke noget personligt. At give en personlig gave viser derimod, at du har taget dig tid til at tænke over gaven og sine oldeforældre.

En personlig gave kan være mange ting, og du kan i vores udvalg finde mange gaveideer på en hyggelig gave, men også en praktisk gave.

Frem smil og gode minder

Det er vigtigt at vælge en gave, der viser, hvor meget du værdsætter og elsker dine oldeforældre. Er du på bar bund med, hvad du skal vælge, er du kommet til det rette sted. Vi har mange gode ideer på gaver, der kan give et godt minde til den ældste generation.

Hent gaveinspiration i vores udvalg, hvor du blandt andet kan finde:

 • Stemningsfulde lyssten
 • Glasskilte
 • Lysestager
 • Træskilte med tekst
 • Personlige billeder

Du kan vælge mellem forskellige designs, men du kan også selv tilpasse dine personlige gaver. For eksempel kan lyssten med egen tekst og billeder af børnebørn og oldebørn være en oplagt gaveide at give. Ved at tilføje ekstra detaljer med en personlig besked får de en helt særlig gave.

Gave til oldemor

I vores udvalg kan du finde ideer til en gave til oldemor. Vi har flere forskellige designs, du kan vælge imellem, uanset om det er en træskilt, lyssten eller noget helt tredje. Hvad end du vælger, er det vigtigste, at du viser din kærlighed og taknemmelighed over for din oldemor, der har haft en stor indflydelse på ens liv.

Gave til oldefar

Vi har også gaver til oldefar, som du kan finde i vores udvalg. Ligesom med gave til oldemor har du flere forskellige designs, som du kan væge imellem. Ligeledes har du også rig mulighed for at designe gaven med en personlig besked.

 

Skøn gave af lysende minder

Ældre mennesker ønsker sig sjældent noget, og det kan være særligt svært at finde på en gave til oldeforældre. Men en kærlig tanke fra oldebørnene vil til hver en tid være en succes. Kender du en oldemor eller oldefar, der skal have en skøn gave, så kunne en lyssten være et godt bud.

I vores udvalg kan du finde gode gaveideer til:

 • Fødselsdag
 • Jubilæum
 • Julegave
 • Eller bare fordi

Vælger du at give dem en lyssten som en gave til oldeforældre, så kan du helt selv vælge det budskab, som du ønsker, at dine eller børnenes oldeforældre skal blive mødt af hver eneste dag. Her på siden finder du forslag til lyssten, der kan gives som en sød gave til oldemor, men vi har også lyssten, der passer som gave til oldefar.

En gave til oldeforældre, der lyser op i en mørk tid

Inde i hver enkelt lyssten er placeret en lille lyskæde, der udsender et behageligt og stemningsfuldt lys. Giver du en lyssten i gave til dine oldeforældre, så kan den give et hyggeligt lys i det rum, som de vælger at placere det i. Lyset vil samtidig være med til at fremhæve det kærlige budskab på lysstenen på fineste vis.

Lysstenen er lavet med batteri, og den kan derfor flyttes fra rum til rum, da der ikke er brug for en stikkontakt. Den er lavet med en flad bund, så den kan stilles på alle slags overflader i hjemmet. Lysstenene kan også kombineres på tværs og placeres ved siden af hinanden for et ekstra hyggeligt lys. Nærmer julen eller oldeforældrenes fødselsdag sig, så er en lyssten kort sagt en oplagt gave til oldeforældre, som helt sikkert vil vække glæde.

Vælg design og lav en dejlig gave

Herudover kan vi også tilbyde lyssten, der er lavet med en kærlighedserklæring med begge oldeforældre for øje, og som derfor kan gives i gave til begge oldeforældre. Har du et ønske til udformningen af teksten på lysstenen, som skal gives i gave, så tilbyder vi også at lave helt unikke lyssten, der er lavet ud fra dine præferencer.

Skulle du have en bestemt tekst, du ønsker at få trykt, så send gerne din bestilling til os på følgende mail: mb_design@outlook.dk. Hos os finder du et stort udvalg af familiegaver. Tag også gerne et kig på vores gaver til bedsteforældre samt gaver til far.

Spar op til 25% på shoppen