Vi kan lave efter dine personlige ønsker

Leveringstid 2-5 hverdage – Bordkort er der 5-14 hverdages leveringstid

0 0
Se vores store udsalg her

Gave til svigermor

Det kan være svært at finde den perfekte gave til din svigermor. Oftest ønsker man at finde noget, der er betænksomt og passende, men også praktisk og nyttigt. Ikke to personer er ens, hvorfor det kan være en gevaldig udfordring at finde den rette gave.

Vil du være på den sikre side, kan vi varmt anbefale, at du vælger en personlig gave til svigermor i vores udvalg nedenfor.

Rydfilter
 • 25%
  Family by heart - med røde hjerter

  Family by heart – med røde hjerter

  112,50 kr.
  Vælg variant
 • 25%
  Glas på fod - Not family by blood

  Glas på fod – Not family by blood

  105,00 kr.
  Vælg variant
 • 25%
  Jeg elsker dig til månen og tilbage igen

  Jeg elsker dig til månen og tilbage igen

  105,00 kr.
  Vælg variant
 • 25%
  Lille træskilt - Det er de små ting der tæller

  Lille træskilt – Det er de små ting der tæller

  71,25 kr.
  Tilføj til kurv
 • 25%

  Lysestage med tekst og billede

  101,25 kr.
  Vælg variant
 • 25%
  Lyssten - Not Family by blood

  Lyssten – Not Family by blood

  131,25 kr.
  Tilføj til kurv
 • 25%

  Lyssten Verdens bedste svigermor

  131,25 kr.
  Tilføj til kurv
 • Op til25%
  Mælkebøtte hjerte - Håndtegnet plakat

  Mælkebøtte hjerte – Håndtegnet plakat

  134,25 kr.
  Vælg muligheder
 • 25%
  Træ hjerte - vælg selv tekst

  Træ hjerte – vælg selv tekst

  149,25 kr.
  Vælg variant
 • 25%
  Træ julekugle med hjerter Julen 2021

  Træ julekugle med hjerter Julen 2023

  36,75 kr.
  Tilføj til kurv

Personlige gaver, der binder os sammen

Hos MB Design er vi store fortalere for personlige gaver. Det er oftest tanken der tæller, når det kommer til at give gaver. Men at give en personlig gave er en af de mest betænksomme ting, som du kan gøre for nogen.

Det viser, at du har taget dig tid til at tænke over, hvad vedkommende gerne vil have, og at du holder nok af dem til at gøre en ekstra indsats. En personlig gave til svigermor behøver ikke at være stor eller ekstravagant for at give et godt indtryk.

Det er oftest de små detaljer som betyder mest. Det kan f.eks. være et træskilt med tekst og interne citater. Uanset hvad det er, vil det lade din svigermor vide, at du tænker på hende, og at du sætter pris på hende.

 

Frem smil og glæde med en personlig gave

Det fantastiske ved personlige gaver er, at de kan gives til enhver lejlighed. Og de vil helt sikkert blive værdsat af den heldige modtager. Hvad end det er en unik fødselsdagsgave eller en anden type gave, er vi sikrer på, at du vil kunne finde inspiration i vores gaveideer.

Du kan i vores udvalg finde mange gode gaveideer, som din svigermor helt sikker vil elske. Hent inspiration i vores udvalg, hvor du blandt andet kan finde:

 • Søde træskilte
 • LED lys
 • Betagende lyssten
 • Personlige billeder

Lav dit eget design og ram plet som svigermors drøm

Det kan være betryggende at vælge noget hurtigt som et gavekort eller en middag. Men vil du for alvor skille dig ud og give en gave der udstråler omtanke, kan vi varmt anbefale, at du vælger en af vores gaveideer og selv designer tekst m.m.

Vi tilbyder en bred vifte af muligheder for personlig tilpasning, så du kan skabe en gave der er helt unik. Med vores hjælp kan du give en personlig gave, som du kan være sikker på at blive elsket og husket i mange år fremover.

Vores skilte og lyssten er populære valg hos mange, men vi er sikre på, at vores andre gaver også vil glæde din svigermor.

 

Skal vi hjælpe dig med din gave til svigermor?

At finde den rette gave kan være udfordrende, men også et sandt eventyr. Det handler nemlig om at slippe fantasien løs og tænke kreativt. Hos MB Design har vi gjort det hårde arbejde for dig og kommet med et bredt udvalg af gode gaveideer.

Har du særlige forespørgsler til design, spørgsmål eller brug for hjælp, står vi klar til at hjælpe. Kom i kontakt med os via. telefon i tidsrummet 11-13 eller kontakt os på mail. Vi svarer typisk inden for 24 timer, men oftest hurtigere.

 

Spar op til 25% på shoppen