Vi kan lave efter dine personlige ønsker

Leveringstid 2-5 hverdage – Bordkort er der 5-14 hverdages leveringstid

0 0
Se vores store udsalg her

Baby

Er det babyen i familien, der trænger til lidt nyt, så kan du med fordel kaste et blik her på siden. Vi har fine rangler fra det danske mærke Magni, som er designet med henblik på at udvikle barnets sanser gennem unikke udformninger og flotte farver. Ranglerne kan bruges af babyer fra seks måneder. Derudover har Magni også skabt flotte spisesæt med skønne motiver, som barnet kan lade sig underholde af, og som kan gøre familiens måltider lidt sjovere. Disse er lavet af bambusfiber og er derfor biologisk nedbrydelige.

Rydfilter
  • 25%
    Lyssten med fødselsinfo

    Lyssten med fødselsinfo

    131,25 kr.
    Vælg variant

Fine rangler

Til de alleryngste har vi skønne rangler i en masse fine farver. Det danske mærke Magni står bag en række fine rangler med silikoneperler i flotte farver. De fleste babyer holder af at putte alt det, de kommer i nærheden af, i munden. Det har Magni valgt at tage højde for, og de laver derfor deres rangler i ubehandlet træ, som er helt ufarligt at putte i munden. Samtlige af ranglerne her på siden er lavet i træ med bløde rundinger, så de er behagelige at lege med for de yngste.

En unik gave

Hos MB Design står vi selv for at lave blandt andet lyssten. Vi laver dem derfor også på bestilling med præcis den tekst, der ønskes. Vi kan derfor tilbyde at lave lyssten til familiens nyeste skud på stammen. På lysstenen kan laves barnets navn, dato og tidspunkt for fødslen og fødselslængde og -vægt. Teksten kan laves i 18 fine farver. Alt dette er med til at skabe en helt særlig gave, som der med garanti ikke er to af. Lysstenen kan placeres i børneværelset, hvor den kan fungere som en hyggelig natlampe.

Spar op til 25% på shoppen