Vi kan lave efter dine personlige ønsker

Leveringstid 2-5 hverdage – Bordkort er der 5-14 hverdages leveringstid

0 0
Se vores store udsalg her

Personlig gave til dagplejemor, vuggestue og børnehave

Dit barns tid i institution er en vigtig del af hans eller hendes liv. Det er her, børnenes første venskaber bliver etableret, og hvor de for første gang skal være væk fra forældrene over længere tid. Det kan være hårdt for børn såvel som forældre pludselig at skulle undvære hinanden – også selvom det kun er for en halv dag.

Derfor er det guld værd at kunne overlade børnene til nogle mennesker, som du er tryg ved. Og ikke mindst, som du ved vil give dem den nødvendige omsorg og kærlighed i de timer om dagen, hvor du ikke har mulighed for det.

Har din kære lille en dagplejemor, som du synes fortjener en tak for hendes store stykke arbejde? Så har du mulighed for at fortælle hende det med en fin og symbolsk gave til dagplejemor fra vores udvalg nedenfor her!

Rydfilter
 • 25%
  Bedste dagpleje

  Bedste dagpleje

  131,25 kr.
  Vælg variant
 • 25%
  Dagplejemor

  Dagplejemor gave

  112,50 kr.
  Vælg variant
 • 25%

  Dagplejemor gaveæske 4 stk.

  112,50 kr.
  Tilføj til kurv
 • 25%

  Dagplejemor gaveæske julekugler i træ 2 stk.

  74,25 kr.
  Tilføj til kurv
 • 25%
  Dagplejemor træskilt

  Dagplejemor træskilt

  120,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • 25%
  Gave til dagplejemor

  Gave til dagplejemor

  149,25 kr.
  Vælg variant
 • 25%
  Glas på fod med personligt billede og tekst

  Glas på fod med personligt billede og tekst

  150,00 kr.
  Vælg variant
 • 25%
  Hjerte til pædagog

  Hjerte til pædagog

  66,75 kr.
  Vælg variant
 • 25%

  Julekugle til dagplejemor 8 cm glas i gaveæske

  56,25 kr.
  Tilføj til kurv
 • 25%
  Julekugle til Dagplejemor 8 cm plastik

  Julekugle til Dagplejemor 8 cm plastik hvid med rød skrift

  36,75 kr.
  Tilføj til kurv
 • 25%
  Julekugle verdens bedste dagplejemor - 8 cm glas

  Julekugle verdens bedste dagplejemor – 8 cm hvid glas

  44,25 kr.
  Tilføj til kurv
 • 25%

  Lærings tavle Find dyret

  59,25 kr.
  Tilføj til kurv
 • 25%

  Lærings tavle Find Dyret 1

  59,25 kr.
  Tilføj til kurv
 • 25%

  Lærings tavle Find frugten

  59,25 kr.
  Tilføj til kurv
 • 25%

  Lærings tavle Find køretøjet

  59,25 kr.
  Tilføj til kurv
 • 25%

  Lærings tavle Find tøjet

  59,25 kr.
  Tilføj til kurv
 • 25%

  Lærings tavler 6 stk.

  187,50 kr.
  Tilføj til kurv
 • 25%

  Lærings tavler 6 stk.

  296,25 kr.
  Tilføj til kurv
 • 25%

  Læringstavle find bogstavet

  59,25 kr.
  Tilføj til kurv
 • 25%

  Læringstavle find dyret

  37,50 kr.
  Tilføj til kurv

Hjertevarmende gaveidéer til en fantastisk dagplejemor

Der findes rigtig mange måder, hvorpå du kan udtrykke din kærlighed og taknemlighed for en særlig person. Men hvad er den bedste gave at give, når det kommer til stykket? Skal du gå med en flot buket blomster? En god bog? Eller en flaske vin?

Det kan være meget udfordrende at finde en oplagt gave til sin dagplejemor. Mange mennesker har forskellige ønsker, og det gælder også mange dagplejemødre. Kender du ikke vedkommende alt for godt, kan det være svært at ramme plet…

Er du på udkig efter en skøn gave til en særlig dagplejemor, er du kommet til det rigtige sted. Du kan hos os finde et stort udvalg af personlige gaveidéer, som din dagplejemor helt sikkert vil blive rigtig glad for.

Hvorfor give en personlig gave til dagplejemor?

Hos MB Design er vi store fortalere for personlige gaver. Når det kommer til gaver, kan det være svært at definere, hvad en god gave helt præcist er. De fleste vil nok være enige i, at en ‘god’ gave er en gave, som er velovervejet og personlig.

At give en personlig gave viser, at du har taget dig god tid og omtanke til at vælge gaven til vedkommende. Typisk vil gaven være mere meningsfuld og mindeværdig end almindelige slags gaver.

Hvor meget skal en gave til dagplejemor koste?

En god gave behøver ikke nødvendigvis at være dyr eller stor, men den bør selvfølgelig have en vis værdi og mening for modtageren. Det gode ved personlige gaver er, at der er mange muligheder for at finde en rigtig fin gave. Det kan være alt fra en simpel gestus til små gaver med en sød hilsen.

Hvad giver man en dagplejemor?

Er du på bar bund med, hvad du skal give i gave til dagplejemor? Du kan hos os finde mange forskellige gaveidéer på gode, personlige gaver at give til en dagplejemor.

 • Træskilte med tekst
 • Stemningsfulde lyssten
 • Tavler
 • Glasskilte
 • Træhjerter
 • Og meget andet

Vælg mellem de mange forskellige varianter og find den gave, som du bedst kan lide. Du kan også selv vælge designs og tilpasse gaverne efter ønske og behov. Mulighederne er mange hos os, og vi hjælper dig gerne med at hente inspiration og tilpasse gaverne.

 

Betænksom afskedsgave til dagplejemor

At sige farvel til en dagplejemor kan være en følelsesmæssig oplevelse. I den anledning kan en afskedsgave være en betænksom måde at takke hende for hendes dedikation og omsorg for dit barn. En god afskedsgave til en dagplejemor er en personlig gave, der viser din taknemmelighed og påskønnelse.

En mulighed kunne være at give en personlig gave, der er relateret til dit barns interesser eller hobbyer. En meningsfuld gave, der kan give minder, kan bl.a. være en lyssten eller glastavle med fine ord og et billede af barnet og dagplejemoren.

En gave til dagplejemor kan være mange forskellige ting, men én ting kan være sikkert, og det er, at mange bliver helt vilde over personlige gaver. En sød gave til dagplejemor kan være at glæde hende med noget meningsfuldt dekorativ pynt til hjemmet.

 

Sæt ord på noget særligt

Vi har et stort udvalg fine lyssten med mange forskellige budskaber, som er perfekte at give til dit barns dagplejemor, pædagogen i dit barns børnehave eller fritidsordning. En række af dem er lavet med det formål at fungere som gave til dagplejemor.

På lysstenen kan trykkes lige den tekst, som du ønsker, så du får en helt unik og personlig gave til dagplejemor med et citat, der er lavet specielt til hende. Du finder masser af inspiration til udformningen af teksten på produkterne her på siden.

Er der en gaveidé som falder i din smag, tilbyder vi at lave den/dem med dit barns navn, så der ingen tvivl hersker om, hvem der er den glade giver af denne fine gave til dagplejemor. Det ønskede navn skal blot angives, når du bestiller lysstenen.

Hyggelig lyskilde, når mørket falder på

Inde i lysstenen er placeret en lyskæde, der lyser rummet op på de mørke aftener. Samtidig er lyskæden med til at fremhæve det kærlige budskab på fineste vis. På den måde er dagplejeren ikke i tvivl om, hvor meget hun betyder for dit barn.

Vi kan lave din personlige lyssten med lige præcis det budskab, som du synes, at dagplejemoren eller pædagogen skal have med videre på livets vej. Det tager ingen tid at bestille en fin gave til dagplejemor, men vi garanterer, at de kærlige ord vil varme om hjertet i lang tid fremover.

 

Skab minder med den helt rigtige gave til dagplejemor

Vores gaver til dagplejemor kan både gives som en tilkendegivelse af, at du sætter pris på den omsorg, som hun viser for dit barn. De kan også gives som afskedsgave til dagplejemoren, når den sidste dag i dagplejen oprinder for barnet. Ved at give sådan en afskedsgave til dagplejemor får hun altid et unikt minde om et dit barn og deres forhold.

Mange vælger en af vores lyssten, men en anden fantastisk gave at give kan være et af vores glas- eller træskilt med søde ord og favorit citater fra dit barns dagplejemor. Det kan også være tavle, lyssten eller skilt med dagplejemoren og dit barn.

Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at alle gaveidéer egner sig som gode gaver til dagplejemoren.

Spar op til 25% på shoppen