Vi kan lave efter dine personlige ønsker

Leveringstid 2-5 hverdage – Bordkort er der 5-14 hverdages leveringstid

0 0
Se vores store udsalg her

Legemad

Børn elsker at kopiere det, de voksne gør, og når de ser forældrene tilberede familiens forskellige måltider, så vil de ofte gerne tage del i det. Er barnet stadig for ung til at deltage i madlavningen med skarpe knive og varme kogeplader, så kan de introduceres til legemad, hvor de vil få mulighed for at lave og servere deres helt egen mad. Det kan samtidig give dem øvelse i at skære med uskarpe knive, inden de skal med i køkkenet og lave rigtig mad med de voksne.
Herudover har vi også forskellige redskaber såsom pander, gryder og en toaster, der kan bruges til at introducere barnet til køkkenets forskellige redskaber, uden at barnet risikerer at brænde sig. Her på siden finder du et væld af forskellige madvarer og køkkenredskaber, som de yngste kan lege med.

Rydfilter
Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Magni

Legemaden her på siden er lavet af det danske mærke Magni, der har lavet legetøj siden 2001. Magni laver deres legetøj efter de gældende EU- og EN-standarder. Det betyder blandt andet, at legetøjet ikke indeholder farlige giftstoffer, og at de er malet med giftfri maling. Du kan derfor lade børnene lege løs med god samvittighed med tanken om, at legetøjet ikke indeholder noget, der kan være usundt for dem. Legemaden er malet i fine farver og med detaljer, der giver dem et realistisk præg.

Stort udvalg af forskellige madvarer

Uanset om barnet skal have søde sager, frugt eller måske pizza, så finder du det her på siden. Herudover har vi også stort udvalg af forskellige gryder, som barnet kan øve deres tilberedning af maden i. Nogle af madvarerne er sat sammen med velcro, så barnet kan øve sig i at skære dem over med den medfølgende trækniv. Med de mange forskellige typer mad er barnet garanteret timevis af leg med at tilberede og anrette for familie og venner. Legemaden er samtidig en perfekt måde at stimulere barnets fantasi på, idet han eller hun kan skabe sin egen café eller lave sit eget selskab med de mange sjove madvarer i fine farver.

Spar op til 25% på shoppen