Vi kan lave efter dine personlige ønsker

Leveringstid 2-5 hverdage – Bordkort er der 5-14 hverdages leveringstid

0 0
Se vores store udsalg her

Husskilte

Ønsker du at give dit hjem et unikt og personligt præg?

For mange af os er vores hjem et ganske særligt sted. Det er en personlig oase og tilflugtssted fra hverdagens mylder og jag. At træde ind i vores hjem er som at træde ind i vores verden. Det er en fortælling om os, og hvem vi er.

Der findes mange måder, hvorpå vi kan udtrykke denne fortælling. Et lille, men betydeligt ”virkemiddel” i vores hjem er husskiltet. For mange er det en ting som oftest går ubemærket hen, men med det rette strejf, kan du gøre dit husskilt til en unik og personlig velkomst til dit hjem.

Nedenfor kan du findes vores udvalg af personlige husskilte, der passer godt til ethvert hjem.

Rydfilter
 • Op til25%

  Husnummer med efternavn i akryl

  44,25 kr.171,75 kr.
  Vælg variant
 • 25%

  Husskilt i akryl

  149,25 kr.
  Vælg variant
 • 25%

  Husskilt i hvid akryl

  149,25 kr.
  Vælg variant
 • 25%

  Husskilt i sort akryl

  149,25 kr.
  Vælg variant

Et personligt udtryk som velkomst til hjemmet

For mange er huset og hegnet noget af det allerførste, der møder blikket. Men når du træder nærmere, vil du typisk blive mødt af husskiltet. Det er en praktisk ting, men et husskilt kan være meget mere end bare et skilt.

Ikke alene er husskilte funktionelle ift. at identificere og finde vores hjem, men de kan også tilføre et æstetisk, der gør vores hjem mere indbydende og præsentabel. Denne subtile detalje kan have stor betydning, når vi ønsker at skabe et positivt indtryk hos besøgende, naboer og forbipasserende.

Med den rette tilpasning kan du sætte indtrykket til dit hjem. Der findes mange muligheder når det kommer til at give en personlig og varm velkomst til dine gæster. Hos os kan du finde et udvalg af forskellige husskilte, der passer til nærmest ethvert hjem.

Et bredt udvalg af personlige udtryk

Når det kommer til husskilte, er der ingen faste regler for, hvordan de skal se ud. Dog er det vigtigt, at husnummeret kan ses tydeligt, men når det så er sagt, findes der mange design muligheder. Du kan hos finde et bredt udvalg af husskilte med forskellige stilarter, materialer og farver.

Du kan her selv vælge at tilpasse designet på dit husskilt:

 • Husnummer / Vejnavn og nummer
 • Hvilken farve
 • Baggrund
 • Gravering
 • Skrifttyper
 • Former
 • Størrelser

Med et tilpasset husskilt kan du virkelig få dit hjem til at skille sig ud! Et udtryk der giver et personligt budskab om, hvilken familie der bor i hjemmet.

 

Har du brug for hjælp til valg af husskilt?

Vores udvalg af skilte til hjemmet kan give dit hjem et helt unik og personligt strejf. Vi har flere forskellige designs du kan vælge imellem, så du kan finde lige netop det skilt, som du ønsker.

Vil du skille dig lidt mere ud, kan du også sagtens tilpasse dit husskilt, så det får mere personlig karaktær. Kontakt os, hvis du har ønsker til design, eller hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til valg af husskilt.

Er du på udkig efter indendørs skilte til hjemmet, kan du i vores udvalg også finde træskilte med tekst og personlige citater.

Spar op til 25% på shoppen