Vi kan lave efter dine personlige ønsker

Leveringstid 2-5 hverdage – Bordkort er der 5-14 hverdages leveringstid

0 0
Se vores store udsalg her

Fødselsdagsting

Fødselsdag er noget helt særligt for de fleste, men især for de yngste i familien. Det er en dag forbundet med varm kakao, fejring af familie og venner, fødselsdagssang og ikke mindst gaver.
Mangler du en fin gave til fødselsdagsbarnet, så finder du masser af inspiration under vores kategori, der er lavet specielt til børnene. Her på siden finder du en masse fin pynt, der kan være med til at skabe den helt rigtige ramme for fejringen af en helt særlig dag.

Rydfilter
Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Flotte fødselsdagstog

Det er danske Magni, der står bag de fødselsdagstog, som du finder her på siden. Fødselsdagstoget leveres med tallene fra 0-9, så fødselsdagsbarnets alder kan sættes på. Herudover er der plads til fire stearinlys, som gør rækken af togvogne ekstra festlige. Toget kan derfor tages i brug år efter år, hvor et nyt tal og nye lys kan sættes i toget. Toget er en fin barsels- eller dåbsgave, som forældre såvel som barn kan få glæde af hvert eneste år, når det igen er tid til at fejre fødselsdag. Toget kan bruges som oppyntning på dagen på en reol eller kommode, eller det kan placeres på bordet, hvor det vil være et festligt indslag blandt boller og kakao. Toget er lavet med en række fine detaljer såsom stjerner og vinduer og i flotte farver, der vil pynte på den særlige dag.

Pynt til den store dag

En fødselsdag er en helt særlig dag, der bør fejres med manér, og hvilken bedre måde at markere dagen på end med smuk pynt? Intet siger fødselsdag som et dannebrogsflag, og derfor finder du det smukke rød-hvide flag i forskellige størrelser her på siden.
Dannebrogsflagene er lavet af træ og kan stilles ud for fødselsdagsbarnet ved morgenbordet eller bruges som pynt rundt om i huset. Flagene laves i forskellige højder, som alle er lavet med fod, så de let kan stilles på en overflade og rykkes fra sted til sted efter smag og behag.

Spar op til 25% på shoppen