Vi kan lave efter dine personlige ønsker

Leveringstid 2-5 hverdage – Bordkort er der 5-14 hverdages leveringstid

0 0
Se vores store udsalg her

Personlige julegaver

Julen er hjerternes tid, og samtidig er det tiden, hvor vi alle sammen skal finde på gaver til dem, vi har kær. Er du lidt ideforladt, når det kommer til at finde den rette julegave til familie og venner, så har vi samlet en masse ideer til personlige julegaver her på siden. Hvis du mangler at lave en ønskeliste, så kan du også finde inspiration til dine egne julegaveønsker lige her.

Gå på opdagelse i vores udvalg af personlige julegaver nedenfor her.

Rydfilter
 • 25%

  Akryl bogstaver sort Family Time

  224,25 kr.
  Tilføj til kurv
 • Op til25%

  Danmarkskort

  374,25 kr.524,25 kr.
  Vælg muligheder
 • Op til25%

  Familieplan med månedsplan i akryl

  284,25 kr.599,25 kr.
  Vælg variant
 • 25%
  Husregler plakat i ramme. A3

  Husregler plakat i ramme. A3

  93,75 kr.
  Tilføj til kurv
 • Op til25%

  Hygge skilt i træ

  36,75 kr.224,25 kr.
  Vælg muligheder
 • 25%
  I vores familie plakat med ramme. A3

  I vores familie plakat med ramme. A3

  93,75 kr.
  Tilføj til kurv
 • Op til25%

  Julekugle i glas med navn og årstal 8 cm

  44,25 kr.
  Vælg variant
 • 25%

  Julekugle i guldglimmer formet med lys og gran

  59,25 kr.
  Tilføj til kurv
 • 25%

  Julekugle i guldglimmer med hjerter, navn og årstal

  66,75 kr.
  Vælg variant
 • 25%

  Julekugle i guldglimmer med juletræ, navn og årstal

  66,75 kr.
  Vælg variant
 • 25%

  Julekugle i guldglimmer Merry Christmas

  59,25 kr.
  Tilføj til kurv
 • Op til25%

  Julekugle i træ med navn

  29,25 kr.
  Vælg variant
 • Op til25%

  Julekugle i træ med rensdyr og snefnug

  51,75 kr.
  Vælg muligheder
 • Op til25%

  Julekugle med navn og årstal 8 cm glas

  44,25 kr.
  Vælg variant
 • 25%

  Julekugle med navn, dato og snefnug 8 cm glas

  44,25 kr.
  Vælg variant
 • Op til25%

  Julekugle med rensdyr i træ

  51,75 kr.
  Vælg muligheder
 • 25%
  Kaffe plakat i ramme. A3.

  Kaffe plakat i ramme. A3.

  93,75 kr.
  Tilføj til kurv
 • 25%
  Køkkenregler plakat i ramme. A3.

  Køkkenregler plakat i ramme. A3.

  93,75 kr.
  Tilføj til kurv
 • Op til25%

  Madplan i akryl

  74,25 kr.171,75 kr.
  Vælg muligheder
 • 25%
  Ølplakat i ramme. A3.

  Ølplakat i ramme. A3.

  93,75 kr.
  Tilføj til kurv

Skab uforglemmelige minder med personlige julegaver

Julen er en tid for glæde, hygge og samvær med vores kære. Det er en tid, hvor vi dyrker hinanden og næstekærlighed. Julen er nemlig kendetegnet for dens magiske atmosfære, lysende juletræer, god mad, hyggelige stunder og hjertevarmende traditioner, der binder os sammen.

Det er den perfekte tid, hvor vi har mulighed for at dyrke vores forhold og vise vores kærlighed og påskønnelse gennem de gaver, vi giver og modtager. Dog kan det være svært at udtrykke de følelser, som du har til dine nærmeste på den rette måde.

Der findes mange gode gaver at vælge imellem derude, men hvad er den perfekte gave at give? Hos MB Design anbefaler vi, at du vælger en personlig gave, hvis du for alvor ønsker at skille dig ud og udtrykke dine følelser for modtageren.

Hvad er en personlig gave?

En personlig gave kan være mange forskellige ting lige fra plakater, fotokalender, smykker, fotobog med indgravering m.m. At give en personlig gave viser omtanke og giver en ekstra dimension til gaven, der kan skabe gode minder og særlige øjeblikke både nu og fremover.

Hvorfor er personlige julegaver specielle?

Personlige julegaver er gaver, der er specielt tilpasset den person, som du giver den til. Det kan være alt fra at tilføje deres navn, initialer eller endda et foto på gaven. Det, der gør personlige gaver så unikke, er, at de viser, at du virkelig har tænkt over modtagerens personlighed og interesser. Og ikke mindst, at du har lagt en ekstra indsats i at finde den perfekte gave.

Hvad giver man i julegave til personen, der har alt?

Selvom det kan virke umuligt at finde en julegave til personen, der har alt, er der stadig masser af muligheder for at finde den perfekte gave med personlige gaver. Overvej deres interesser, hobbyer og jeres forhold til at finde en perfekt gave.

 

Ideer til julegaver til dem, du har kær

En personlig gave er en lidt anderledes gave at give sammenlignet med de gængse gaveideer, som vi plejer at give til jul. Faktisk er det meget originale gaver at gå med, da du tilpasser gaven særlig til modtageren. En personlig gave udstråler nemlig, at du har brugt tid og lagt dybe tanker i gaven.

Derfor er personlige julegaver en fantastisk måde at udtrykke vores kærlighed på, fordi de skaber varige minder og får modtageren til at føle sig ekstra speciel. Du kan være helt sikker på, at en personlig gave og et varmt knus kan sprede hjertevarme udover det sædvanlige.

Du kan hos os finde et bredt udvalg af personlige gaver og betænksomme gaveideer, som du kan vælge imellem.

 

Sæt smil på dine kæres ansigter

Vores personlige gaver rummer mange forskellige gaveideer, der helt sikkert falder i god jord hos modtageren. Du kan finde alt fra en personlig plakat til personlige fotogaver i form af lyssten. Vi har noget til nærmest all uanset alder, om det er noget til bedsteforældrene eller til kæresten.

Du kan i vores udvalg finde personlige julegaver til bl.a.:

 • Ethvert familiemedlem
 • Kæreste
 • Veninden
 • Din bedste ven
 • Ægtefælle

Hvad end din julegave skal være af praktisk karakter, eller om du hellere vil give én, som bringer smilet frem hos modtageren, så har vi det.

Bring mindeværdige øjeblikke til aftenen med vores julekugler

Vi har også personlige julegaver, der kan udgøre et fint minde om dette års jul i form af julekugler med navn, der kan laves med modtagerens navn og årstal. Det er en oplagt gaveide til at skabe minder, da gaven kan pynte fint på juletræet år efter år.

Du kan vælge mellem flere forskellige design, hvor du også selv kan designe indgravering på julekuglen.

Design selv gode gaver med tilhørende tekst

Vi kan også hjælpe dig med at lave dine egne personlige julegaver med tekst efter dit valg. Vi har flere personlige gaver, som du kan vælge at designe, så det bliver den helt rigtige gave til modtageren.

På nogle gaver kan du også tilføje billeder i form af egne fotos, så din gave bliver mere personlig og derved den perfekte julegave til modtageren.

 

Køb dine personlige julegaver hos os

Der er noget helt særligt ved at give personlige julegaver og se begejstringen lyse op i modtagerens øjne. Ligesom der også er noget hyggeligt ved at skulle finde den helt rette gave til familie og venner. Vi har et spændende udvalg af gode julegaver, så du kan finde noget til både ham og hende og til alle aldre.

Vil du slippe for at stå i kø og fryse om hænder og tæer, når du bevæger dig rundt på jagt efter de rette julegaver til familie og venner, så kan vi kun anbefale dig at købe dine julegaver online hos os.

Det er nemt at danne sig et overblik og klikke alle årets julegaver hjem. Køber du dine personlige julegaver her hos MB Design, så sørger vi for at sende dem afsted til dig, så du kun skal bruge tid på at pakke dem ind. På den måde er du helt klar i sidste øjeblik til årets hyggeligste aften.

Spar op til 25% på shoppen