Vi kan lave efter dine personlige ønsker

Leveringstid 2-5 hverdage – Bordkort er der 5-14 hverdages leveringstid

0 0
Se vores store udsalg her

Dyrelegetøj

De fleste børn elsker dyr, så hvorfor ikke inddrage dem i deres leg? Her på siden finder du vores udvalg af dyrelegetøj, som børnene kan hygge sig med i timevis. Du kan for eksempel tage et kig på de fine hoppefrøer fra Magni, som er med til at styrke barnets motorik, når han eller hun hopper rundt på frøen. På den måde kombineres leg og styrkelsen af barnets balance på fineste vis.
Står du og mangler en fin gave til familiens yngste, så finder du nogle spændende forslag her på siden. Har du spørgsmål til de produkter, vi fører hos MB Design, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi besvarer vores mails inden for 24 timer.

Rydfilter
Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Magni

Magni står bag størstedelen af det legetøj, som vi har valgt at føre her hos MB Design. Magni er et dansk mærke, der laver legetøj i flotte design med mange fine detaljer, som er til glæde for både store og små i familien. Når du køber legetøj fra Magni, så kan du være sikker på, at det er legetøj, der overholder alle EU- og EN-standarder.
Magni fokuserer desuden på at lave legetøj til børns forskellige udviklingstrin, som er med til at udvikle barnets fin- og grovmotorik. Legetøjet fra Magni er derfor et godt køb, fordi det er med til at udvikle barnet gennem leg.

Skønne hoppefrøer

Fra Magni fører vi hoppefrøer med det skønneste look med store øjne og farvede negle, som barnet vil kunne få masser af sjov ud af. Barnet placeres overskrævs på frøen og kan derefter hoppe afsted. Hoppefrøen er god for motorikken, da barnet skal holde balancen samtidig med, at han eller hun hopper afsted på frøen. Samtidig vil hyppig brug af frøen kunne udvikle musklerne i barnets ben, samtidig med at barnet morer sig med at hoppe afsted. Frøerne anbefales til børn fra et år, og de er derfor en oplagt gave til dåben eller barnets 1-års fødselsdag.

Spar op til 25% på shoppen