Vi kan lave efter dine personlige ønsker

Leveringstid 2-5 hverdage – Bordkort er der 5-14 hverdages leveringstid

0 0
Se vores store udsalg her

Gaver til venner og veninder

Venner er det sikre holdepunkt i en foranderlig verden for os alle. Det er dem, der er med os gennem forfremmelser og fyringer, solskinsdage og stormvejr. De er for dig, og du kan altid komme dine bekymringer, sorger og gode nyheder til dem. Gode venner er kort sagt guld værd.

Gode venner fortjener at få noget igen af samme skuffe. At give en gave kan være en god måde at vise din taknemlighed på. Dog kan det være svært at finde gaver til venner, der fuldt ud udtrykker din taknemlighed.

Personlige gaver til venner er en sand vinder, hvis du ønsker at give noget meningsfuld, der afspejler jeres gode forhold til hinanden.

Gå på opdagelse i vores udvalg af personlige gaver til venner nedenfor her!

Rydfilter
 • 25%
  Best Friend

  Best Friend

  60,00 kr.
  Vælg variant
 • 25%

  Den positive jantelov – træskilt A3 str

  183,75 kr.
  Tilføj til kurv
 • 25%
  Det smukkeste ved to veninders venskab er

  Det smukkeste ved to veninders venskab er

  131,25 kr.
  Tilføj til kurv
 • 25%
  En god veninde skal være - træskilt

  En god veninde skal være – træskilt

  120,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • 25%
  Family by heart - med røde hjerter

  Family by heart – med røde hjerter

  112,50 kr.
  Vælg variant
 • 25%
  Glas på fod - Not family by blood

  Glas på fod – Not family by blood

  105,00 kr.
  Vælg variant
 • 25%
  Glas på fod - personlig veninde tekst

  Glas på fod – personlig veninde tekst

  93,75 kr.
  Vælg variant
 • 25%
  Glas på fod - Tak for du er dig

  Glas på fod – Tak for du er dig

  105,00 kr.
  Vælg variant
 • 25%
  Glas på fod med personligt billede og tekst

  Glas på fod med personligt billede og tekst

  150,00 kr.
  Vælg variant
 • 25%
  Glem aldrig - Træskilt A3 str

  Glem aldrig – Træskilt A3 str

  183,75 kr.
  Tilføj til kurv
 • 25%
  Hvis jeg kunne

  Hvis jeg kunne

  131,25 kr.
  Tilføj til kurv
 • 25%
  Jeg elsker dig til månen og tilbage igen

  Jeg elsker dig til månen og tilbage igen

  105,00 kr.
  Vælg variant
 • 25%
  Lille træskilt - Det er de små ting der tæller

  Lille træskilt – Det er de små ting der tæller

  71,25 kr.
  Tilføj til kurv
 • 25%
  Lille træskilt - If you can dream it you can do it

  Lille træskilt – If you can dream it you can do it

  56,25 kr.
  Tilføj til kurv
 • 25%

  Lysestage med tekst og billede

  101,25 kr.
  Vælg variant
 • 25%
  Lyssten - If you can dream it

  Lyssten – If you can dream it

  131,25 kr.
  Tilføj til kurv
 • 25%
  Lyssten - Not Family by blood

  Lyssten – Not Family by blood

  131,25 kr.
  Tilføj til kurv
 • 25%
  Lyssten - verdens bedste veninde

  Lyssten – verdens bedste veninde

  131,25 kr.
  Tilføj til kurv
 • 25%
  Lyssten med personligt billede

  Lyssten med personligt billede

  187,50 kr.
  Tilføj til kurv
 • 25%
  Lyssten personlig - Du er sejere end du tror

  Lyssten personlig – Du er sejere end du tror

  131,25 kr.
  Vælg variant

Personlige gaver, der giver hjertevarme

Gode gaver kan komme til udtryk på mange måder, men vil du give et godt indtryk, kan vi varmt anbefale personlige gaver. At give personlige gaver til dine venner er en fantastisk måde at vise dem, hvor meget du holder af dem. Dét, at du tager dig tid til at finde en gave til en ven viser, at du virkelig har lagt tanker bag gaven.

I modsætning til mere traditionelle gaveidéer, har personlige gaver en særlig betydning, da de er unikt tilpasset til modtageren. Det handler ikke så meget om selve gaven, men derimod, hvad den udtrykker. Det vil sige, at personlige gaver kan være mange forskellige ting.

Du kan i vores udvalg af personlige gaver bl.a. finde:

 • Træskilte med tekst
 • Skilte med citater
 • Hyggelige lyssten
 • Figurer
 • Glasskilte med tryk
 • Og meget andet

En unik gave til en unik ven

Alle venskaber er helt unikke med hver deres forhistorie, interne jokes og fælles oplevelser. Derfor skal du selvfølgelig også kunne give en vennegave, der passer til lige præcis jeres venskab. Mangler du inspiration til valg af gave, kan du nedenfor her læse lidt mere om nogle af vores mest populære valg.

Træskilt med tekst

At give et træskilt med tekst som personlig gave til din ven er en vidunderlig måde at vise din påskønnelse på. Det er en unik og tankevækkende gave, der kan minde vedkommende, om det særlige bånd, I deler.

Du kan med fordel hente inspiration i vores udvalg af træskilte, men vil du gå det ekstra skridt, anbefaler vi, at du tilpasser teksten til jeres forhold. Du kan designe din egen tekst, skrifttype m.m.

Lyssten

Et fantastisk valg, hvis du ønsker at give noget unikt. En lyssten er ikke blot en smuk dekoration, men også et symbol på jeres venskab og gode minder sammen. Du kan vælge imellem mange forskellige designs i vores udvalg. Ligeledes kan du også designe teksten, skrifttypen og motivet selv, så du skaber en god gave udover det sædvanlige.

Vores lyssten er en gave, der bringer varme og hygge ind i det rum, som den bliver placeret i. En sådan gave er en evig påmindelse om alt det, I har opnået sammen, og hvor meget I betyder for hinanden.

Glas på fod

Glas på fod kan være en oplagt gaveidé at vælge. Du kan finde den tekst eller det citat, som kendetegner jeres venskab allerbedst. Ligeledes kan du også tilpasse din gave med jeres favorit sjove vittigheder, personlige citater, fraser og ordsprog, som I deler sammen.

Vores glas på fod er en mindeværdig og meningsfuld gave, der kan skabe et varieret indtryk og bringe glæde, hver gang din ven ser på den. Derfor laver vi glas på fod på bestilling, så du kan finde den tekst eller det citat, som kendetegner jeres venskab allerbedst. På den måde kan du forære din ven eller veninde en helt personlig gave.

Den gode gave og en rigtig god gave

At finde forskellen på en god og rigtig god gave kan være en udfordring, men det er også det, der gør det så spændende og meningsfuldt. Frem for alt handler det om at kende din ven godt.

En god gave kan for eksempel være noget, som din ven har ønsket sig. En rigtig god gave går skridtet videre, da den graver dybere ind i jeres fælles interesser, passioner eller behov. Den skaber minder og glæde, så den ikke bare bliver til en ting, men nærmere en del af jeres venskab.

Derfor anbefaler vi personlige gaver, og særligt tilpassede personlige gaver. Sender du din bestilling til os på mail, sørger vi for at skabe en helt unik gave, der viser din ven, at du har lagt hele dit hjerte og sjæl i.

 

Væk stor glæde hos dine bedste ven

Vil du fortælle en god ven eller veninde, at du sætter pris på jeres venskab, så kan du gøre det med af en vores glas på fod, lyssten m.m. Kommer der perioder, hvor I af den ene eller anden årsag ikke får set hinanden så meget, som I gerne ville, så vil du stadig være tæt på din ven ved hjælp af gaven.

Vil du fortælle din ven eller veninde, hvor meget han eller hun betyder for dig, så står vi klar til at hjælpe. Her på siden finder du vores udvalg af lyssten, træskilte og glas på fod, der er lavet med det formål at kunne takke en særlig ven for altid at være der gennem tykt, tyndt og alt derimellem.

Uanset om du ønsker at takke en god ven for et liv med fælles minder eller udtrykke din taknemmelighed for hans eller hendes loyalitet og engagement, er vores unikke udvalg af gaver den perfekte måde at formidle din påskønnelse på.

Spar op til 25% på shoppen