Vi er en e-mærket webshop

Vi kan lave efter dine personlige ønsker

Vi har gaven til enhver lejlighed

0 0
Se vores store udsalg her

Musikinstrumenter

Mange børn elsker at spille musik og frembringe deres egne lyde. Samtidig er musikinstrumenter en fin måde at træne barnets rytme og koordination på, som bliver sat på prøve, når der skal trommes, rystes og fløjtes.
Alle musikinstrumenterne er lavet af danske Magni, der laver legetøj til børns forskellige udviklingstrin. Legetøjet er samtidig med til at udvikle børnenes grov- og finmotorik gennem leg. Magnis instrumenter overholder samtidig alle EU- og EN-standarder og er helt fri for giftstoffer, så du kan lade barnet spille løs med god samvittighed.
Med musikinstrumenterne kan barnet få mulighed for at slippe kreativiteten løs og måske endda arrangere en lille koncert for forældre og søskende.

Rydfilter
 • Magni - Dobbelt maracas med dyr

  Magni – Dobbelt maracas med dyr

  Vælg variant
 • 50%
  Magni - Rasleæg med striber

  Magni – Rasleæg med striber

  14,50 DKK
  Tilføj til kurv
 • 50%
  Magni - Rasleæg med prikker og striber

  Magni – Rasleæg med prikker og striber

  14,50 DKK
  Tilføj til kurv
 • Op til50%
  Magni - Raslelæg med dyr

  Magni – Raslelæg med dyr

  16,48 DKK
  Vælg muligheder
 • 50%
  Magni Tamburin

  Magni Tamburin

  44,50 DKK
  Tilføj til kurv
 • 50%
  Magni Tamburin med dyremotiver

  Magni Tamburin med dyremotiver

  44,98 DKK
  Tilføj til kurv
 • 50%
  Magni - Xylofon

  Magni – Xylofon, metal og træ

  99,50 DKK
  Tilføj til kurv
 • 50%
  Magni - Musiksæt

  Magni – Musiksæt, blå

  104,50 DKK
  Tilføj til kurv

Musiksæt

Her på siden finder du musiksæt, der består af fire instrumenter: en maracas, en blokfløjte, en mundharmonika og en tamburin. Med de fire instrumenter har barnet mulighed for at veksle mellem de forskellige typer eller lave sit eget lille band med venner, søskende eller forældre. Samtidig vil udvalget af instrumenter lære barnet en vigtig lektie om at dele med dem omkring sig. Musiksættet fås i flere fine farver og med skønne tryk af forskellige dyr, der vil pynte på børneværelset. Mangler du en gave til et barn i familien, så er musiksættet et godt bud, som barnet vil kunne få timevis af sjov ud af.

Instrumenter i skønne farver

Magni har skabt de fineste rasleæg i prikkede og stribede design i flotte farver. Rasleæggene vil være med til at styrke barnets musikalitet og harmoni og er samtidig superfine at have stående fremme, når de ikke er i brug. Rasleæggene er ligesom alt Magnis andet legetøj malet med giftfri maling og er helt fri for skadelige stoffer. Rasleæggene kan også bruges af forældrene som en måde at introducere musik til de yngste, inden de selv bliver i stand til at frembringe deres egen lyde ved hjælp af instrumenterne. Vi kan også tilbyde en xylofon i skønne farver, der med sikkerhed vil vække begejstring hos de yngste. Den musikalske leg vil være sjov for barnet og samtidig komme denne til gode, idet spil på instrumenter er med til at udvikle en række vigtige funktioner i hjernen.