Vi kan lave efter dine personlige ønsker

Leveringstid 2-5 hverdage – Bordkort er der 5-14 hverdages leveringstid

0 0
Se vores store udsalg her

Legetøjsbiler

Mange børn, og især drenge, bliver før eller siden bidt af køretøjer af den ene eller anden slags. Samtidig etableres der ofte også en drøm en dag at blive brandmand eller politimand hos de små. Med bilerne fra Magni kan drengedrømmen og kærligheden til køretøjerne inddrages i den daglige leg. Bilerne laves med mange fine detaljer, der gør dem livagtige at se på og dermed ekstra sjove at lege med for børnene. Udvalget af biler tæller både udgaver i træ og i metal. Nogle af bilerne laves desuden med den såkaldte pullback-funktion, der gør det muligt at trække bilen baglæns, hvorefter den vil køre fremad af sig selv.

Rydfilter
Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Legetøj fra Magni

Magni står bag samtlige af køretøjerne her på siden. Alt legetøjet fra Magni overholder alle EU- og EN-standarder og er produceret under ordentlige forhold, og du kan derfor lade børnene lege med legetøjet fra Magni med god samvittighed. Magni laver blandt andet gamle klassikere som den velkendte Volkswagen bobbel, folkevognsrugbrødet og en Chevy Pick-up. Herudover finder du også forskellige typer redningskøretøjer, der er ekstra livagtige, idet de laves med både lys og lyd. Herudover står Magni også bag forskellige typer vogne i træ og med gummihjul, som du også finder her hos MB Design.

Fine gaver

Står du og mangler den perfekte gave til jul eller fødselsdag til familiens yngste, så finder du her på siden en række fine biler, som kan bruges til mange timers leg. Bilerne laves i forskellige farver, så du har mulighed for at give barnet en bil i hans eller hendes yndlingsfarve. Legen med bilerne kan være med til at udvikle barnets fantasi. Samtidig er bilerne et godt køb, fordi de nemt vil kunne tages med på køreturen, hvor de kan bruges som underholdning til de yngste, eller de kan tages med hjem til venner og bedsteforældre, hvor legen kan fortsætte. Udvalget af biler tæller både udgaver, der anbefales til børn i alderen fra halvandet år og opefter og til børn, der er tre år eller ældre. Det er derfor muligt at finde inspiration til en fin jule- eller fødselsdagsgave uanset barnets alder.

Spar op til 25% på shoppen