Vi kan lave efter dine personlige ønsker

Leveringstid 2-5 hverdage – Bordkort er der 5-14 hverdages leveringstid

0 0
Se vores store udsalg her

Hos MB Design sætter vi en ære i altid at kunne tilbyde vores kunder det seneste nye inden for interiør og brugskunst, og derfor opdaterer vi løbende vores sortiment. Mangler du noget nyt nips til hjemmet, eller har du brug for en ny, spændende opbevaringsløsning til store og små sager, så er du kommet til det helt rigtige sted. Du kan med fordel kigge forbi denne side fra tid til anden, da vi jævnligt opdaterer den med vores nyeste produkter. Vi holder os opdateret på de nyeste trends inden for indretning, så du altid kan finde fine ting, der kan bruges til at give dit hjem et frisk pust.

Her på siden kan du gå på opdagelse i vores spændende nyheder inden for alle vores kategorier. På nuværende tidspunkt har vi ikke fået nogle nye produkter hjem, men siden vil løbende blive opdateret i takt med, at vi får nye produkter på shoppen. På den måde har du altid mulighed for at lade dig inspirere af vores produkter samt bestille de nyeste varer hjem til dig.

Find din næste gave her

Hos MB Design udvider vi løbende vores sortiment, så mangler du inspiration til en gave til en ven eller et familiemedlem, så finder du mange fine forslag her på siden. For os er det vigtigt at have noget for alle, og du finder således også en masse fint legetøj til de yngste. Uanset om du er på udkig efter en gave til en ven eller til dig selv, så finder du masser af ny inspiration til dit næste køb blandt vores nyheder. Vi finder vores produkter rundt omkring i hele Danmark med visionen om at have et bredt og varieret udvalg. Så uanset om du er til det rustikke, klassiske, moderne eller noget derimellem, så kan vi med vores store udvalg garantere, at der også er noget for dig. Du kan helt sikkert også finde en ting eller to, som du ikke engang vidste, at du stod og manglede.

Spørg os til råds

Er der noget, du er i tvivl om, eller har du specifikke ønsker, så tøv ikke med at kontakte os, så vil vi gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig. Vi kan kontaktes på følgende mail: info@onlineplusa18.sg-host.com. Sender du os en mail, så bestræber vi os på at besvare den inden for 24 timer. På hverdage mellem 10 og 13 kan vi også kontaktes på følgende telefonnummer: 31 55 99 43.

Spar op til 25% på shoppen