Vi er en e-mærket webshop

Vi kan lave efter dine personlige ønsker

Leveringstid 1-3 hverdage

0 0
Se vores store udsalg her

Lamper

Hos MB Design fører vi et stort udvalg af lamper, og vi er derfor også sikre på, at du hos os kan finde den helt rigtige belysningsløsning til dit hjem. Udvalget tæller både bordlamper og gulvlamper, så du har mulighed for at finde nye lamper til hele hjemmet. Vi sørger for løbende at udvide udvalget af lamper, så du har mulighed for at finde ny inspiration til belysningen i dit hjem. Gå på opdagelse i det spændende udvalg og find de lamper, der kan skabe den helt rette atmosfære i rummene og sætte deres eget præg på indretningen.

Rydfilter
 • Vanda keramik lampe D14xH18cm sort

  Vanda keramik lampe D14xH18cm sort

  125,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Bord lampe study metal grøn

  Bord lampe study metal grøn

  179,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • TABLE LAMP STUDY METAL BLACK

  TABLE LAMP STUDY METAL BLACK

  179,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • TABLE LAMP STUDY METAL BLUE

  TABLE LAMP STUDY METAL BLUE

  179,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • TABLE LAMP ENCHANT GRON

  TABLE LAMP ENCHANT GRON

  199,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Peto metal bordlampe sort H56cm

  Peto metal bordlampe sort H56cm

  250,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • TABLE LAMP DORM BLUE

  TABLE LAMP DORM BLUE

  279,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • TABLE LAMP DORM GRÅ

  TABLE LAMP DORM GRÅ

  279,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • TABLE LAMP DORM GRØN

  TABLE LAMP DORM GRØN

  279,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • TABLE LAMP STEADY

  TABLE LAMP STEADY

  379,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • DESK LAMP HOBBY STEEL GOLD PLATED

  DESK LAMP HOBBY STEEL GOLD PLATED

  379,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • TABLE LAMP Z METAL SATIN FINISH

  TABLE LAMP Z METAL SATIN FINISH

  395,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • TABLE LAMP WOOD-LIKE METAL JUNGLE GREEN

  TABLE LAMP WOOD-LIKE METAL JUNGLE GREEN

  399,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • TABLE LAMP MINGLE 3 LEGS METAL WHITE

  TABLE LAMP MINGLE 3 LEGS METAL WHITE

  399,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • TABLE LAMP MINGLE 3 LEGS METAL GREY

  TABLE LAMP MINGLE 3 LEGS METAL GREY

  399,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • TABLE LAMP MINGLE 3 LEGS METAL GREEN

  TABLE LAMP MINGLE 3 LEGS METAL GREEN

  399,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Bordlampe ring m/pære H40 metal

  Bordlampe ring m/pære H40 metal

  425,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Bordlampe metal gul

  Bordlampe metal gul

  425,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • TABLE LAMP HOOD

  TABLE LAMP HOOD

  429,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • TABLE LAMP BAREFOOT METAL BLACK

  TABLE LAMP BAREFOOT METAL BLACK

  455,00 kr.
  Tilføj til kurv

Lamper til alle husets værelser

Med de mange forskellige gulvlamper og bordlamper i vores sortiment er der rig mulighed for at finde en, der matcher resten af din indretning. Går du efter et råt og industrielt look, så kan du med fordel vælge gulvlamper såvel som bordlamper i metal, og er det et mere organisk udtryk, du søger, så kan vi anbefale dig at se nærmere på vores lamper med fod af træ. For et nedtonet look kan du vælge lamper i sort eller hvid, og vil du hellere bruge lampen til at give ekstra liv til rummet, så kan du se nærmere på vores mere farverige modeller i grøn, lyserød eller gul.

Trænger væggene i hjemmet også til lidt ekstra liv? Så kan du med fordel se nærmere på vores plakater og kort , hvor du kan udvælge dine favoritter blandt mange forskellige motiver og flere forskellige størrelser. Vi kan også hjælpe dig med at lave personlige gaver til venner og familie i form af lyssten, glas på fod  og træskilte.

Sådan vælger du de rette lamper

Belysning er en vigtig del af indretningen, da de både er med til at oplyse rummet og samtidig spiller en rolle i det designmæssige udtryk i rummet. Derfor er det også vigtigt at tænke lamper ind i indretningen af din bolig og ikke mindst tage stilling til deres formål. Med de rette lamper har du mulighed for at skabe en behagelig atmosfære, der egner sig godt til afslapning efter en lang dag, ligesom lamper også kan være et effektivt hjælpemiddel til at skabe en god arbejdsplads i hjemmet, hvor koncentration og fokus er i højsædet.

Måske er du på udkig efter en funktionel lampe, som kan give det helt rette lys til arbejdet ved skrivebordet, og måske er det i højere grad en gulvlampe, der kan sprede lidt ekstra hygge i stuen, som er målet for din søgning? Uanset hvilken form for belysning, du mangler, så er der god grund til at se nærmere på modellerne her på siden, som tæller et bredt udvalg af forskellige modeller. Hvis du søger lamper, der skal sprede en hyggelig stemning, så kan du gå efter en udformning, der sikrer en god spredning af lyset. Skal lampen bruges til at give læse- eller arbejdslys, så kan du i stedet gå efter en lampe med en udformning, der giver et mere direkte lys, og som måske endda kan stilles i flere forskellige positioner, så du kan rette lampen mod det, du sidder med. Vil du skrue lidt ekstra op for hyggen med levende lys, så kan du se nærmere på vores lysestager, som vil pynte fint i hjemmet, og som kan rumme enten fyrfadslys eller kronelys.

Vær opmærksom på, at pærer ikke er inkluderet i købet af lamperne. Til gengæld vil du i beskrivelsen af produktet nemt kunne finde frem til, hvilken type pære du skal bruge til den pågældende lampe. Vil du vide mere om en eller flere af vores lamper, inden du lægger din bestilling, så kan du altid sende en mail til os på info@onlineplusa18.sg-host.com. Så vender vi tilbage med et svar hurtigst muligt.

Bestil i dag og få din pakke inden juleaften 🎄 (2-4 dages levering)