Vi er en e-mærket webshop

Vi kan lave efter dine personlige ønsker

Leveringstid 1-2 hverdage

0 0
Se vores store udsalg her

Udendørs

Hos MB Design har vi et spændende udvalg af brugskunst, der kan være med til at gøre haven ekstra skøn at kigge på og ikke mindst opholde sig i. Vores udvalg tæller alt fra skilte til potter og lysestager. Du kan derfor med fordel gå på opdagelse her på siden, hvor du vil finde masser af inspiration til, hvordan du kan dekorere din have på fineste vis og gøre den til et behageligt helle, der kan bruges til at få pulsen ned i en travl hverdag.

Rydfilter
  • Led lys Time to hygge

    Led lys Time to hygge

    149,00 DKK
    Vælg variant

Brugskunst med en historie

Hvis du sætter pris på at have ting i dit hjem, der har en fin forhistorie bag sig, så kan murstensformene her på siden tilbyde netop det. De er tidligere blevet brugt til at forme mursten i Indien. Disse fremstilles ved at leret puttes ned i formen, hvorefter det rystes på plads for til sidst at blive slået ud på jorden igen, hvor den ligger og tørrer i solen. Murstensformene laves med et, to og tre rum og kan for eksempel bruges til at opbevare stort og småt i haven. De kan også fyldes med jord, og bruges som helt unikke urtepotteskjulere. Det rå look, som murstensformene har, vil udgøre en flot kontrast til de fine og sarte blomster.

Skab hygge i haven med skønne lanterner

En lanterne er den ultimative hyggespreder i haven. Med et tændt lys placeret indeni vil den blafrende flamme skabe en behagelig stemning og ikke mindst lyse op, når mørket begynder at sænke sig.
Foretrækker du et mere diskret udtryk, så tilbyder vi også lysestager i unikt design med ståltråd snoet rundt om, som er lavet til fyrfadslys, og som dermed også kan fungere som små, stemningsfulde elementer i haven.
Her på siden finder du mange fine forslag til, hvordan du kan gøre lidt ekstra ud af din have. De mange fine ting kan også fint bruges som en gave til en, der holder af at pynte sin have med smukke ting. Udvalget her på siden befinder sig i mange forskellige prisklasser, så der er mulighed for at finde en fin gave, uanset hvad gavebudgettet ligger på.