Vi er en e-mærket webshop

Vi kan lave efter dine personlige ønsker

Leveringstid 1-2 hverdage

0 0
Se vores store udsalg her

Lanterner

Med lanterner kan du nemt og hurtigt skabe ekstra hygge i hjemmet. Her på siden finder du vores udvalg af lanterner, der er lavet i et funktionelt design, der gør det muligt at placere et bloklys eller et fyrfadslys inden i. Det levende lys med den blafrende flamme vil hurtigt få hyggen til at brede sig og jage mørket udenfor på afstand.
Ib Laursen er en af de helt store spillere inden for brugskunst og er kendt for at lave smuk brugskunst med masser af sjæl. Ib Laursens brede sortiment tæller også flotte lanterner, som du finder et udvalg af her på siden.

Rydfilter
  • Speedtsberg lanterne antik grøn/guld stor

    Speedtsberg lanterne antik grøn/guld

    Læs mere

Fine lanterner til udendørs og indendørs brug

Vi tilbyder både lanterner, der kan placeres inde i hjemmet og udenfor i haven. Lanternen til udendørs brug laves med et smart spyd, der gør, at den let kan stikkes i græsset og flyttes rundt efter behov. Den udendørs lanterne kan fungere som en skøn stemningsskaber til familiens grillaften i haven, og den vil bidrage med ekstra lys, når mørket begynder at sænke sig.
Vi tilbyder også lanterner til indendørs brug, der kan bruges til at give hjemmet et lille dekorativt pift. Disse laves med fine detaljer såsom låg i træ, der gør dem ekstra fine at kigge på. Lanterner er ideelle at have stående på de mørke aftener, hvor der lynhurtigt kan placeres et levende lys i dem, der vil fungere som en helt eminent hyggespreder.

Byd gæsterne velkommen med lanterner

De udendørs lanterner kan placeres i haven tæt ved hoveddøren med et tændt lys indeni. På den måde vil dine gæster blive budt velkommen på hyggeligste vis med det varme skær fra de levende lys.
Lanterner til indendørs brug kan stilles i gangen, hvor gæsterne også her kan få en hyggelig og indbydende velkomst fra de levende lys. Med en fin lanterne kan du lynhurtigt tilføre lidt ekstra hygge til hjemmet eller haven. Lanternerne laves i et enkelt look, der gør, at de vil fungere som en fin og neutral tilføjelse til interiøret i hjemmet. En lanterne er et sikkert valg, som du med sikkerhed vil få glæde af på de mørke aftener.